Sosyal medya onu konuşuyor, müşteriler akın akın geliyor: 4 liraya alıp 5 liraya satıyor, Gaziantepli manav gönülleri kazandı

21:08, 15/05/2026, Cuma
IHA
Sosyal medya onu konuşuyor, müşteriler akın akın geliyor: 4 liraya alıp 5 liraya satıyor, Gaziantepli manav gönülleri kazandı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren manav Mehmet Karahan, piyasadaki yüksek fiyatlara aldırış etmeyerek sebze ve meyveleri uygun fiyata satışa sundu. O anların paylaşıldığı video ile sosyal medyada gündem olan manav, ilk kez konuşarak uygun fiyata da satış yapılabileceğini gösterdiklerini söyledi.

Türkiye genelinde sebze-meyve sektöründeki fiyatlar tartışılmaya devam ediyor. Pek çok vatandaş marketlerin çok fazla kar payı eklediğini iddia ediyor. Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren manav Mehmet Karahan ise piyasadaki yüksek fiyatlara aldırış etmeyerek sebze ve meyveleri uygun fiyata satışa sundu.

Türkiye genelinde sebze-meyve sektöründeki fiyatlar tartışılmaya devam ediyor. Pek çok vatandaş marketlerin çok fazla kar payı eklediğini iddia ediyor. Gaziantep’in İslahiye ilçesinde faaliyet gösteren manav Mehmet Karahan ise piyasadaki yüksek fiyatlara aldırış etmeyerek sebze ve meyveleri uygun fiyata satışa sundu.

O anların paylaşıldığı video ile sosyal medyada gündem olan manav, ilk kez konuşarak uygun fiyata da satış yapılabileceğini gösterdiklerini söyledi.

O anların paylaşıldığı video ile sosyal medyada gündem olan manav, ilk kez konuşarak uygun fiyata da satış yapılabileceğini gösterdiklerini söyledi.

"Elimden geldiğince meyve-sebzeleri ucuz fiyata alıp ucuz fiyata satmaya çalışıyorum"


Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dükkanında mümkün olduğunca uygun fiyata ürün satmaya çalıştığını söyleyen Mehmet Karahan, "Elimden geldiğince meyve-sebzeleri ucuz fiyata alıp ucuz fiyata satmaya çalışıyorum. En kaliteli ürünü en ucuz fiyata vermeye çalışıyorum. Örnek verecek olursak 4 liralık masrafım varsa ben toplam 5 liralık satış yapıyorum, çok kar koymuyorum. Yani sürümden kazanıyorum. Bu nedenle her yerden müşterimiz geliyor. Ayrıca toptancılık da yapıyorum, yani isteyene toptan satış da yapıyorum. Bu durumdan vatandaşlar da memnun, hatta ’her gün ürün geliyor mu’ diye çok soruyorlar. Pazar günü hariç biz de her gün satış yapıyoruz. Müşterilerimiz akın akın geliyor, iş yerimiz de akşam 21.00’a kadar açık" dedi.

"Elimden geldiğince meyve-sebzeleri ucuz fiyata alıp ucuz fiyata satmaya çalışıyorum"Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dükkanında mümkün olduğunca uygun fiyata ürün satmaya çalıştığını söyleyen Mehmet Karahan, "Elimden geldiğince meyve-sebzeleri ucuz fiyata alıp ucuz fiyata satmaya çalışıyorum. En kaliteli ürünü en ucuz fiyata vermeye çalışıyorum. Örnek verecek olursak 4 liralık masrafım varsa ben toplam 5 liralık satış yapıyorum, çok kar koymuyorum. Yani sürümden kazanıyorum. Bu nedenle her yerden müşterimiz geliyor. Ayrıca toptancılık da yapıyorum, yani isteyene toptan satış da yapıyorum. Bu durumdan vatandaşlar da memnun, hatta ’her gün ürün geliyor mu’ diye çok soruyorlar. Pazar günü hariç biz de her gün satış yapıyoruz. Müşterilerimiz akın akın geliyor, iş yerimiz de akşam 21.00’a kadar açık" dedi.

"Uygun fiyata satış yaptığım video büyüklerimizin de hoşuna gitmiş, teşekkür ediyorum"


Sosyal medyada paylaştığı bir videonun ardından kendisine destek olanlara da teşekkür eden Karahan, "Ben bazen satış yaparken videolar paylaşıyorum. Uygun fiyata kaliteli ürün sattığımızı göstermeye çalışıyorum. Geçen de bir video paylaştım. Büyüklerimizin de hoşuna gitmiş bu video. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere destek olanlara teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadarıyla halka kaliteyi ucuza satmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince en kaliteli malları getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

"Uygun fiyata satış yaptığım video büyüklerimizin de hoşuna gitmiş, teşekkür ediyorum"Sosyal medyada paylaştığı bir videonun ardından kendisine destek olanlara da teşekkür eden Karahan, "Ben bazen satış yaparken videolar paylaşıyorum. Uygun fiyata kaliteli ürün sattığımızı göstermeye çalışıyorum. Geçen de bir video paylaştım. Büyüklerimizin de hoşuna gitmiş bu video. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin olmak üzere destek olanlara teşekkür ediyorum. Elimizden geldiği kadarıyla halka kaliteyi ucuza satmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince en kaliteli malları getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Alışveriş yapan vatandaşlar ise hem uygun fiyatıyla hem de kalitesiyle manav Mehmet Karahan’ın ürünlerini tercih ettiklerini söyledi. Manav Mehmet Karahan’ın sosyal medyada paylaştığı gündem olan videosundaki ürünlerin fiyatını tek tek sayması ve her şeyin uygun olduğunu söylemesi ise dikkat çekti.


Alışveriş yapan vatandaşlar ise hem uygun fiyatıyla hem de kalitesiyle manav Mehmet Karahan’ın ürünlerini tercih ettiklerini söyledi. Manav Mehmet Karahan’ın sosyal medyada paylaştığı gündem olan videosundaki ürünlerin fiyatını tek tek sayması ve her şeyin uygun olduğunu söylemesi ise dikkat çekti.
Başlıklar :GaziantepSebzeMeyve
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026