Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'a zehir zemberek sözler: 'Çapsız açıklamalar, bakalım cirmimiz neymiş'

20:04, 03/07/2023, Pazartesi
IHA
Tanju Özcan'dan Faik Öztrak'a zehir zemberek sözler: 'Çapsız açıklamalar, bakalım cirmimiz neymiş'
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne ’Değişim ve Adalet’ yürüyüşü başlatan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kendisine yönelik açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak’a sert çıktı. Özcan, "Tam Faik Öztrak’a yakışan çapsız açıklamalar olmuş. Bakalım cirmimiz neymiş?" dedi.

CHP’den ikinci kez ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’dan Ankara’daki CHP Genel Merkezi’ne ‘değişim ve adalet yürüyüşü’ başlattı. Tanju Özcan’ın yürüdüğü esnada, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "
Yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa da cirmi kadar yer yakar’. Bolu’nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey, yürümekle vakit harcayacağına Bolu’nun sorunlarını çözsün
" açıklamasında bulundu.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yürüyüşün 10’ncu kilometresinde mola vererek kendisiyle beraber yürüyüşe eşlik eden gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"Tam Faik Öztrak’a yakışan çapsız açıklamalar olmuş"

Faik Öztrak’ın sonradan CHP’li olduğunu dile getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, "Vallahi tam Faik Öztrak’a yakışan çapsız açıklamalar olmuş. Aslında ona cevap vermeye bile değmez ama birkaç şey söyleyeyim. Önce Faik Bey bahçıvan ama biberi yok sözcü ama hiçbir şeyden haberi yok. Yani şimdi Bolu’da anketçiler soruyorlar ’Bolu’nun en büyük sorunu nedir?’ diye. Sorun yok cevap çıkıyor. Son dört yılda yapılmış bütün anketlere bakarsanız Türkiye’nin en başarılı ilk beş belediye arasında çıktığımız görülüyor. Türkiye’nin en temiz şehrinde yaşıyoruz. Sayın Faik Öztrak, bunlardan haberi olmadığı için o Fildişi kulesinden çıkmadığı için. Bir de
Faik Öztrak sonradan CHP’li olmuş bir adam. CHP üyesi olmuş bir adam. Yani bürokrasi koltuğundan gelmiş. Ondan sonra direkt CHP’de milletvekili olarak başlamış. MYK’da hızlı bir şekilde yükselmiş. İşte Abdüllatif Şener’i gördük. Yarın bunun elinden koltuğu alırsanız partiyi ilk eleştiren insanlardan biri de bu olur. O yüzden hani hep tekrarlıyorum. Bahçıvan ama biberi yok parti sözcüsü ama hiçbir şeyin haberi yok
" ifadelerini kullandı.

"Bakalım cirmimiz neymiş?"

’Bakalım cirmimiz neymiş?’ diyerek konuşmasına devam eden Başkan Özcan, "Bolu’da belediyecilik anlamında bir sorun yok. Bolu’da Kemal Kılıçdaroğlu ve yönetimi anlamında bir sorun var. Bolulular şu kardeşine güvenip seçiyorlar. Ama aynı sandıklarda bana oy verenler Kılıçdaroğlu’na oy vermiyorsa burada çuvaldızı kendilerine batıracaklar. Dolayısıyla bunlardan haberi bile yok. Bir de Faik Bey CHP’li olmadığı için özünde CHP’lilerin devrimci ruhundan da haberi yok. Yani CHP’liler devrimcidir. Bakalım cirmimiz neymiş? CHP’de değişim isteyen bu tepkime ne tepki verecekler? Bunu hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Ama Faik Bey gibi genel merkezden hiç çıkmayan, bir tane ayakkabı boyacısıyla hayatında sohbet etmemiş, bir tane seçimi emeğiyle kazanmış, biri olmadığı için, bizim ne hissettiğimizi, tabanın ne hissettiğini, anlaması mümkün değil" dedi.



Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026