İsrail'de saldırı: En az üç kişi öldü

İsrail'in Elad şehrinde düzenlenen saldırıda, en az üç kişinin öldüğü, ikisi ağır dört kişinin ise yaralandığı açıklandı. İsrail polisi, iki kişi oldukları belirlenen saldırganları arıyor.

Haber Merkezi AA
İsrail'in Elad kentinde saldırı: Üç ölü

İsrail Kamu Yayın Kuruluşu KAN'ın aktardığına göre, Elad kentindeki saldırıda en az 3 kişi hayatını kaybetti.

İsrail polisinin 2 kişi oldukları belirtilen saldırganları yakalamak için arama faaliyetlerine başladığı kaydedildi.

SALDIRIYA İLİŞKİN BİLGİ VERİLMEDİ

İsrail acil yardım kuruluşu Kızıl Davud Yıldızı'ndan yapılan açıklamada, saldırıda 3 ölünün yanı sıra 2'si ağır 4 kişinin de yaralandığı aktarıldı.

Öte yandan İsrail polisinden yapılan açıklamada, saldırının yaşandığı bölgeye çevre bölgelerden takviye güvenlik ekipleri yönlendirildiği belirtildi.

Saldırganların kimliğine ve saldırının nasıl gerçekleştirildiğine ilişkin ise bilgi verilmedi.

İşgalci İsrail güçleri Mescid-i Aksa'nın avlusunda ibadet eden kadınlara saldırdı
İsrail işgal güçlerinin eşlik ettiği yüzlerce fanatik Yahudi, İsrail'in kuruluş günü bahanesiyle işgal altındaki Mescid-i Aksa'nın avlusuna girdi. İsrail polisi baskın sırasında kadınlar da dahil Aksa'da ibadet eden Müslümanları darbederek tartakladı.

Kudüslü yaşlı adam işgalci Yahudilerin karşısına dikildi: Sizler korkak ve azgın bir milletsiniz
Mescid-i Aksa'ya baskın düzenleyen İşgalci Yahudi yerleşimcilere Filistinli yaşlı bir adam cesur bir şekilde direndi. İşgalcilerin karşısına dikilen yaşlı adam, 'Muhammed'in ordusu buradadır ey Hayber! Güç ve iman bizdedir. Sizler korkak ve azgın bir milletsiniz.' sözleriyle işgalcilere tepki gösterdi.