Selçuk Bayraktar'dan 'bor madeni' iddialarını yanıt: Böyle bir konu üzerinde çalışmamız vaki değil

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, 'bor madeniyle uçan İHA' iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. Bayraktar, "Bor madeni ile uçan İHA'larla alakalı herhangi bir açıklamam olmamıştır. Böyle bir konu üzerinde çalışmamız da vaki değildir" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Selçuk Bayraktar

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç gündür sosyal medyada dolaşımda bulunan paylaşımlar üzerine, bor madeni ile uçan İHA'larla alakalı herhangi bir açıklamam olmamıştır. Böyle bir konu üzerinde çalışmamız da vaki değildir" ifadelerini kullandı.

Selçuk Bayraktar: AKINCI'nın kavramsal görüntüsü babama ait

FOTOĞRAF 19
Selçuk Bayraktar bir ilki daha başardı: Dünya havacılık tarihi açısından bir ilk
TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın ikinci pilot olarak görev yaptığı HÜRKUŞ ile Akıncı kol uçuşu yaptı. Uçuşu değerlendiren Bayraktar, “Dünyada Türk mühendislerinin tasarladığı biri insanlı biri insansız uçakla ilk defa kol halinde bir kalkış oldu. Havacılık tarihi açısından da bir ilk yaşandı” dedi.
Selçuk Bayraktar İHA ve SİHA'ların gelişim sürecini paylaştı: Rüzgar gibi geçti yıllar
Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin gururu yerli ve milli İHA ve SİHA'ların gelişim sürecini anlatan videoyu 'Rüzgar gibi geçti yıllar' notuyla paylaştı. 2005 yılında Selçuk Bayraktar'ın 'Türkiye bu noktada beş sene içerisinde bu veya bunun gibi projeler desteklenirse dünyada bir numara haline gelir' sözleriyle başlayan videoda, Bayraktar'ın konuşmalarından kesitler yer aldı. Baykar tarafından 'Geçmişten bugüne... Köklerden göklere' notuyla paylaşılan video, büyük beğeni topladı.