Cumhurbaşkanı Erdoğan adına hatıra ormanı kuruldu: 4.7 milyon ağaç dikildi

Kuzey Marmara Otoyolu projesinde 4,7 milyon ağaç dikildi. Proje kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir hatıra ormanı da kuruldu.

Haber Merkezi İHA
50 bin fidanlık bağış sertifikası Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolu’nun 7. Etabı olan Hasdal-Habipler-Başakşehir etabının açılışına katıldı. Açılışta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan “İstanbul’un ulaşım sorununa kalıcı çözüm sağlayacak en kritik projelerden biri olan Kuzay Marmara otoyolunun 7. kesiminin açılış töreninde bir aradayız. Habipler - Hasdal arasındaki 10.2 kilometrelik kesimi de kapsayan projenin en önemli kısımlarından biridir. Habipler Hasdal kavşakları bölümü FSM yönünden gelen araçların Başakşehir, Kayaşehir, Arnavutköy, Çam ve Sakura hastanesi, İkitelli OSB gibi yoğun trafiği olan yerlere kolayca erişim sağlayacak.

Birçok ilin trafiğini rahatlatacak

Otoyol üzerindeki Kocaeli, Sakarya gibi illerimiz de bu rahatlıktan istifade ediyor. Tamamlandığında Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe otoyolu ile de birleşecek. Marmara bölgemizi tamamen otoyollarla kuşatmış olacağız. Bu eserler ülkemizin sembolleri olarak tarihteki yerlerini almakta. Silüeti yavaş yavaş ortaya çıkan 1915 Çanakkale Köprümüz de şimdiden görenleri hayranlık içinde bırakmaktadır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kuzey Marmara Otoyolunun açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptığı yolda makam aracını kullandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7. Kesimi olan Hasdal-Habipler-Başakşehir etabının açılış töreninin ardından yeni otoyolu kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yakında temelini atacağımız Kanal İstanbul da ülkemizin iftihar tablosu içindeki yerini alacaktır
İnşası tamamlanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 'Yakında ilk köprüsünün temelini atacağımız Kanal İstanbul da tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içindeki yerini alacaktır' dedi.


  • Kuzey Marmara Otoyolu projesinde 4,7 milyon ağaç dikildi. Proje kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına bir hatıra ormanı da kuruldu. Kuzey Marmara Otoyolu Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kalyoncu, 50 bin fidanlık bağış sertifikasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletimizi geleceğe güvenle bakabileceği yeni ve sivil anayasamıza kavuşturacağız
İnşası tamamlanan Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'nın tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde hazırlayacağı yeni bir anayasanın millete sunulacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni ve sivil anayasamıza kavuşacağız' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm dünya mazlumları güçlü bir Türkiye'nin ayağa kalktığı, kalkacağı günü bekliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7. Kesimi olan Hasdal-Habipler-Başakşehir etabının açılış töreninde konuştu. Filistin topraklarının terör devleti İsrail tarafından işgal edilerek nasıl küçük bir toprak parçasına döndüğünü tüm dünyaya anlatacaklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere seslendi. 'Gençler, bu terör devleti İsrail'i çok iyi tanımanız, çok iyi anlamanız lazım. Tüm dünya mazlumları güçlü bir Türkiye'nin ayağa kalktığı, kalkacağı günü bekliyor' dedi.

FOTOĞRAF 8
Kuzey Marmara Otoyolu tamamlandı: Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışını yaptığı yolda makam aracını kullandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Marmara Otoyolu Habipler Kavşağı-Hasdal Kavşağı Açılış Töreni'ne katıldı. Törende önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Başakşehir Kayaşehir gibi yoğun trafiği olan bölgelere kolayca erişimi sağlayacak. Kuzey Marmara Otoyolu'nun tüm bölümlerini tamamlamış bulunuyoruz" dedi. Erdoğan açılışın ardından Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışını yaptığı bölümünde makam aracını kullandı.