Kılıçdaroğlu İnce ile görüşeceğini açıkladı: Uygun görürlerse gideceğim

Muhalefet, oyları böldüğü gerekçesiyle Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin adaylığını duyurmasına tepki gösterirken, Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir açıklama geldi. Memleket Partisi'ne de ziyarette bulunacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce

CHP'den ayrılarak Memleket Partisi'ni kuran Muharrem İnce, aday olacağını açıklamasının ardından önceki gün YSK'ya başvuru yaptı. Oyları böldüğü gerekçesiyle muhalefetin tepkisini çeken İnce, kendini eleştirenlere "Demokratik hakkımı kullanıyorum" sözleriyle cevap verdi.

Gelişmelerin ardından Kılıçdaroğlu'nun Muharrem İnce ile görüşüp görüşmeyeceği merak konusu olurken Kılıçdaroğlu kararını açıkladı. Geçtiğimiz günlerde HDP'lilerle bir araya gelen Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi'ne de gideceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Memleket Partisi'ne de gideceğim

Sözcü'den Deniz Zeyrek'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Diğer partiler gibi Memleket Partisi'ne de gideceğim. Arkadaşlarımız ziyaret için başvuracaklar. Uygun görürlerse, belirlenen tarihte gitmek istiyorum" dedi.


Muharrem İnce'nin aday olması Kılıçdaroğlu destekçisi FETÖ'cülerde korku yarattı: Oylar bölünecek diye paniklediler

İnce 'CHP basın sözcüsü' dediği Saymaz'a tepki gösterdi: Onunla işim olmaz

Muharrem İnce'den CHP ve İYİ Parti'ye son dakika ittifak önerisi: Diğer dört partinin dört katı oyum var