Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde yeni gelişme: Firari son sanık yakalandı

Beşiktaş eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy'de ortağı olduğu balık restoranında öldürülmesine ilişkin firari son sanık Serkan Dakman, Esenyurt'ta yakalandı.

Haber Merkezi Diğer
​ Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Ece Erken

İstanbul Yeşilköy'de, ortağı olduğu balık restoranında öldürülen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 19 kişi hakkında iddianame düzenlendi. Soruşturmaya ilişkin son firari sanık olan Serkan Dakman bugün Esenyurt´ta yakalandı. Serkan Dakman´ın emniyetteki işlemleri devam ediyor.

'Tasarlayarak kasten öldürmeye iştirak'

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Serkan Dakman hakkında 'Tasarlayarak kasten öldürmeye iştirak', 'Silahla kasten yaralamaya iştirak', 'Silahla birden fazla kişi ile birlikte iş yerinde geceleyin yağmaya teşebbüs etme´ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 3 yıl 9´ar aydan 10 yıl 6´şar aya kadar hapis cezası ile cezalandırılması talep edildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde önemli gelişme

FOTOĞRAF 48
Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde ifadeler ortaya çıktı
Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak gecesi silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetmişti. Türkiye'nin konuştuğu cinayette şu ana kadar 17 kişi gözaltına alındı. Katil zanlılarının savunmaları da ortaya çıktı. İfadelerde '5 dakika' detayı dikkat çekti. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine dair son dakika gelişmeleri...