Sulama kanalında kaybolan iki gencin cesedi bulundu

Şanlıurfa'da 2 gün önce sulama kanalında kaybolan iki gencin cesedi bulundu. Cesetler, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Haber Merkezi AA
Sulama kanalına girdikten sonra kaybolduğu belirtilen Halil Gültekin ve İsa Topdemir için arama çalışması başlatılmıştı.

Haliliye ilçesi Karaali Mahallesi'nde serinlemek için önceki gün sulama kanalına girdikten sonra kaybolan Halil Gültekin (20) ve İsa Topdemir'i (20) arama çalışmaları tamamlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ekipleri, gençlerin cesedini suya girdiği bölgenin 5 kilometre ilerisinde buldu.

Cesetler, otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Şanlıurfa'da 7 Ağustos’ta sulama kanalına girdikten sonra kaybolduğu belirtilen Halil Gültekin ve İsa Topdemir için arama çalışması başlatılmıştı.

FOTOĞRAF 15
3 bin nüfuslu adaya 180 bin kişi gitti: Yer bulamayan tatilciler banklarda yatıyor
Balıkesir'in Marmara ilçesine bağlı 3 bin 173 nüfuslu Avşa Adası yaz sezonunda dolup, taştı. 180 bin kişinin tatil yaptığı adada yer bulamayan tatilciler, kumsaldaki şezlonglarda ya da parklardaki banklarda kalıyor.

FOTOĞRAF 15
Bursa'da ortalığı savaş alanına çeviren zincirleme kaza: Biri ağır beş yaralı
Bursa'da, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan otomobil yol kenarında ağaçları sulayan tankere çarptı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobile ise, aynı istikametteki işçi servisi ile başka bir otomobil çarptı. Ortalığın savaş alanına döndüğü zincirleme kazada, 1'i ağır 5 kişi yaralandı.