Tek odalı evinde yangın çıktı giyecek kıyafeti bile kalmadı: 81 yaşındaki Şemse nine yardım bekliyor

Adana’da 81 yaşındaki kadının tek odalı evi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Her şeyi yanan 81 yaşındaki Şemse Demir yetkililerden yardım bekliyor.

Haber Merkezi İHA
81 yaşındaki Şemse nine yardım bekliyor.

Adana’da 81 yaşındaki kadının tek odalı evi, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi. Giyecek kıyafeti bile kalmayan yaşlı kadın yardım istiyor.

GİYECEK KIYAFETİ BİLE KALMADI


Merkez Yüreğir ilçesi, Dedekorkut Mahallesinde tek odalı bir evde yaşayan 81 yaşındaki Şemse Demir’in evinde bir hafta önce gündüz yangın çıktı. Yangın kısa sürede tek odalı evi sarıp her şeyi yaktı. Yaşlı kadının giyecek kıyafeti bile kalmadı.

EŞYALARI KULLANILAMAZ HALE GELDİ


5 yıl önce çıkardığı kimliği de yanan kadının beyaz eşyaları da kullanılamaz hale geldi.


Demir, tek başına yaşadığını yangından sonra hiçbir şeyin kalmadığını söyleyerek, “Ben hasta bir kadınım. Tek odalı evim vardı o da yandı. Yangından sonra hiçbir şeyim kalmadı” dedi.

FOTOĞRAF 3
Bodrum’da büyük panik: Yangın otellere yaklaştı müşteriler tahliye ediliyor
Muğla'nın Bodrum ilçesinde otellere yakın bir noktada çıkan yangın otelleri tehdit edecek boyuta ulaşınca, otel müşterileri denizden tahliye edilmeye başlandı.

FOTOĞRAF 8
Kilis'te çıkan orman yangını kontrol altına alınmaya çalışılıyor
Kilis'te orman yangını çıktı. Ekiplerin müdahale ettiği ve rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

FOTOĞRAF 5
Marmaris'te vatandaşlar da yangınla mücadeleye katıldı: Kovayı damacanayı kapan yardıma koştu
Muğla'nın Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını havadan ve karadan söndürme çalışmaları devam ederken, vatandaşlar da ellerinde kovalarla, damacanalarla su taşıyarak söndürme çalışmalarına destek veriyor.

FOTOĞRAF 5
Söke'deki yangın kontrol altına alındı: Toplam 30 dönüm alan zarar gördü
Aydın'ın Söke ilçesinde zeytinlik alanda çıkan yangın kontrol altına alınırken, yangında 30 dönüm alan zarar gördü.