|

Citroën'in C4 Robot'u İstanbul'da

00:00 - 4/05/2008 Pazar
Güncelleme: 21:29 - 3/05/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Citroën'in C4 Robot'u İstanbul'da
Citroën'in C4 Robot'u İstanbul'da

Yerli yeteneklerin emeğiyle geliştirilen C4 Robot oyunu, yeni nesil grafikleri, görsel efektleri, robot ve araç fiziğinin başarılı entegrasyonu ve İstanbul temalı özgün ve gerçekçi parkuru ile büyük beğeni topluyor. Son derece kolay oynanabilecek şekilde tasarlanan bilgisayar oyununda oyuncuların Boğaziçi Köprüsü üzerinde başlayan, Beylerbeyi ve Marmaray güzergahını kullanarak yine Boğaziçi Köprüsü üzerinde sonlanan parkuru en kısa sürede tamamlamaya çalışması bekleniyor.


Marmaray'dan İlk Geçen Siz Olun!

Boğaziçi Köprüsü'nün birebir modellendiği C4 Robot oyununun en ilginç yönlerinden biri de, yarış parkuru içinde yer alan ve 2011 yılında tamamlanacak Marmaray'ın şimdiden bitirilmiş olması. Oyunu geliştiren ekibin, gerçek plan ve görsellere kendi hayal güçlerini de ekleyerek modellediği Marmaray'ın iki yanında dev akvaryumlar bulunuyor.




Mevlüt Dinç'in imzası var

C4 Robot oyunu, dünyaca ünlü oyun yazarı Mevlüt Dinç'in önderliğinde geliştirildi. 15 yıl boyunca İngiltere'de edindiği birikimi ile birçok ödül alan; Enduro Racer, Last Ninja2, First Samurai ve Street Racer gibi ünlü oyunlara imza atan Mevlüt Dinç, aynı zamanda Türkiye'nin ilk MMORPG oyunu

İstanbul Kıyamet Vakti ve I can Football oyunlarının da geliştiricisi. C4 Robot oyunu, www.c4robot.com sitesinden indirilebiliyor. Citroën'in tüm yatırımlarını teknolojik ve yenilikçi kimliğine uygun olarak sürdürdüğünü belirten Citroën'in Türkiye Distribütörü Baylas Otomotiv Genel Müdürü Bora Koçak, Citroen Türkiye olarak, diğer ülkelerden gelecek talepler doğrultusunda projeyi geliştireceklerini belirtiyor.


16 yıl önce