Nancy Pelosi açıkladı: Trump'ın başkanlık yapıp yapamayacağına karar verecek bir komisyon kurulacak

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Pelosi, Başkan Donald Trump'ın koronavirüse yakalanmasıyla birlikte, görevini yerine getirebilecek durumda olup olmadığına karar verecek bir komisyon kurulmasını öngören bir tasarı sunduklarını açıkladı.

Haber Merkezi DHA
Trump ve Pelosi

ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi, Başkan Donald Trump'ın yeni tip koronavirüse yakalanması üzerine, görevini yerine getirebilecek durumda olup olmadığına karar verecek bir komisyon kurulmasını öngören bir tasarı sunduklarını açıkladı.

Salgını hafife alıyorlardı: Hepsi koronavirüse yakalandı
Koronavirüs salgınını küçümseyen açıklamalarda bulunan dünya liderlerinin testleri pozitif çıktı. Maske takan gazetecilerle dalga geçen Donald Trump son olarak rakibi Joe Biden'ın taktığı maske ile alay etmişti. İngiltere Başbakanı Boris Johnson koronavirüse yakalanmadan önce 'herkesle tokalaştığını' söylemişti. Koronavirüsü basit bir grip olarak gördüğünü söyleyen Brezilya Devlet Başkanı Jair Bolsonaro da koronavirüse yakalanmıştı.

Trump ve eşi Kovid-19'a yakalanmıştı

Perşembe gününü cumaya bağlayan gece Kovid-19'a yakalandığını Twitter hesabından duyuran Trump, cuma günü başkent Washington DC'ye 30 dakikalık mesafedeki Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesine kaldırılmıştı. Donald Trump'ın doktorları son açıklamalarında, sağlık durumunun yeterince iyi gitmesi halinde pazartesi günü taburcu edilebileceğini belirtmişti

ABD Başkanı Trump: Doktorlar en son vücudumda çok az enfeksiyon ve virüs buldu

Trump taburcu olurken de şaşırtmadı: 20 yıl öncesine göre daha iyi hissediyorum