Bin fidan daha toprakla buluştu

İstanbul Bilim Koleji öğrencileri Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında, harçlıklarıyla aldığı bin fidanı Arnavutköy Durusu’ya ekti. Kolej Müdürü Rahmi Güler, “Peygamber sevgimizi doğa sevgimizle bütünleştirdik” dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
İstanbul Bilim Koleji, 4’üncü hatıra ormanını oluşturdu.

İstanbul Küçükçekmece’de bulunan İstanbul Bilim Koleji öğrencileri, Mevlid-i Nebi haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Harçlıklarını biriktiren öğrenciler, aldıkları bin fidanı Arnavutköy Durusu'da toprakla buluşturdu. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte her bir öğrenci kendi aldığı fidanı önce toprağa ekti, sonra da ilk can suyunu verdi. Etkinlikte miniklerin yaşadığı heyecan yüzlerine yansıdı.

PEYGAMBER SEVGİSİ DOĞA SEVGİSİYLE BÜTÜNLEŞTİ

Çocuklara doğa sevgisi aşıladıklarını ve gelecek nesillere anlamlı bir hediye bıraktıklarını belirten İstanbul Bilim Koleji Müdürü Rahmi Güler, “İstanbul Bilim Koleji olarak Başakşehir, Kemerburgaz, Küçükçekmece-Atakent’ten sonra 4'üncü hatıra ormanını oluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Bu seneki etkinliğimizi özellikle Mevlid-i Nebi Haftası’na denk getirdik. Peygamber sevgimizi doğa sevgimizle bütünleştirdik” dedi.

Kan fabrikası5 aya tamam