Kurbanlık boğa denize düştü vinçle kurtarıldı

Rize'nin İyidere ilçesinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa denize düştü. Dalgalar arasında kalan boğa, vinçle kurtarıldı. Boğanın kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Haber Merkezi DHA
Kurbanlık boğa denize düştü vinçle kurtarıldı.

Rize'nin İyidere ilçesinde sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa denize düştü. Dalgalar arasında kalan boğa, vinçle kurtarıldı. Boğanın kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

HALATLA ÇIKARILDI


İyidere'nin Hazar Mahallesi’nde kurban pazarında kamyondan indirilen boğa, sahibinin elinden kaçarak denize düştü. Kayalıklar arasında sıkışan boğayı kurtarmak için çevredekiler seferber oldu. Yapımı devam eden lojistik merkez önündeki kayalıkların olduğu denizde dalgalar arasında kalan boğayı kurtarmak için şantiye çalışanları da yardıma koştu. Şantiyeden vinç getirilip, halatla bağlanan boğa çekilerek kıyıya çıkarıldı. Boğanın kurtarıldığı anlar cep telefonu ile görüntülendi.

FOTOĞRAF 34
Kurbanlıklarda son fiyatlar: Başkan Bayraktar kurban pazarlarındaki yeni rakamları açıkladı
Kurban Bayramı'na sayılı günler kala herkes son dakika kurbanlık fiyatlarını araştırır oldu. Peki Kurban fiyatları ne kadar, kaç para? Büyükbaş, küçükbaş kurbanlıklar için belirlenen ücretler ne kadar? Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ülke genelindeki ortalama fiyatların, büyükbaşta 15 bin ile 60 bin lira, küçükbaşta ise 2 bin lira ile 8 bin lira arasında olmasının beklendiğini bildirdi. Son dakika 2022 kurban fiyatları ile ilgili ayrıntılar haberimizde...

FOTOĞRAF 7
Ukraynalı keçiler Rus askerlerini kendi kurdukları tuzakla yaraladı
Ukrayna'da yerel bir çiftlikten kaçan keçi sürüsü Rus askerlerinin Zaporizhzhia'daki bir hastanenin çevresine dizdiği tuzaklarına basarak zincirleme bir el bombası reaksiyonu başlattı. Ukrayna İstihbarat Müdürlüğü, Zaporizhzhia'daki köyde yaklaşık kırk Rus askerinin hastaneye kaldırıldığını söyledi.