Madde bağımlısı oğlu evi yaktı: En sonunda kendi evini kundakladı bizi de yakacaktı

Eskişehir'de, madde bağımlısı Mert Şükrü E. (21), oturduğu tek katlı evi ateşe verdi. Oğlunun tedavisi için yardım isteyen Sezgin E., “Bıktım, dayanamıyorum, gücümüz kalmadı. En sonunda kendi evini kundakladı. Bizi de yakacaktı” dedi.

Haber Merkezi DHA
Madde bağımlısı oğlu evi yaktı.

Tepebaşı ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde tek katlı evde oturan madde bağımlısı, evli ve 2 çocuk babası Mert Şükrü E., tek başına olduğu sırada evi ateşe verdi. Evden çıkan yoğun dumanları görenler ise itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbarla gelip, yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alarak söndürdü. Yangında ev kullanılamaz hale gelirken, Mert Şükrü E., polis merkezine götürüldü.

'GÜCÜMÜZ KALMADI, TEDAVİ OLMASINI İSTİYORUM'


Olayı duyarak gelen Sezgin E., madde bağımlısı oğlunun tedavi olmasını istediğini ve destek beklediğini söyleyerek, “Oğlum dün ailesinden ayrıldı, 1 ay uzaklaştırma aldı. Uzaklaştırmayı 3 sefer ihlal etti. Kaynanasının evini bastı, bizim evi bastı, kendi evini kırdı, döktü. Üç sefer aldılar. Üçünde de şikayetçi olandan önce eve geliyor. Ben bıktım, dayanamıyorum. Gücümüz kalmadı. En sonunda kendi evini kundakladı. Bizi de yakacaktı. Benim engelli çocuğum var. 2 gün sonra onun ameliyatı var. Hangisiyle uğraşayım? Gerekenin yapılmasını istiyorum. Madde bağımlısı oğlumun tedavi olmasını istiyorum” diye konuştu.

FOTOĞRAF 11
Buz sarkıtları tehlike saçıyor: Boyları 3 metreyi buluyor
Erzurum'da uzunlukları 2-3 metreyi bulan buz sarkıtları yoldan geçenler için büyük tehlike oluşturuyor. Esnaf Deha Işık, dükkanının önünü temizlerken çatıdan düşen buz sarkıtı yüzünden başından yaralandı. Hastanede Işık'ın başına dikiş atıldı. Kentte sıcaklığın geceleri eksi 20 derecelere düşmesiyle hemen her çatıda upuzun sarkıtlar oluşmuş durumda. Ekipler gün boyunca vatandaşları uyararak sarkıtları kırmak için çalışıyor.

FOTOĞRAF 19
Köylüler eksi 40 derecede günde 500 gram altın çıkarıyor
Kırgızistan'ın Narin bölgesindeki Tash-Bashat köyü sakinleri Naryn Nehri kıyısında altın madenciliği ile uğraşıyor. Altın madencileri giydikleri özel kıyafetlerle eksi 40 derece soğuğa aldırış etmeden her gün yaklaşık 400-500 gram altın çıkarıyor. Ayrıntılar haberimizde...

FOTOĞRAF 6
15 dönümlük sera yerle bir oldu
Adıyaman'da 15 dönüm kapalı alana sahip sera yoğun kar yağışına dayanamayarak çöktü. Serada ki tonlarca ürün çürüdü.