Bartın Seçim Sonuçları 2024 - Bartın Yerel Seçim Sonucu 31 Mart - Bartın Oy Oranları Sonuçları

31 Mart'ta milyonlarca seçmen yerel seçimler için sandık başına gidecek. 81 il ve 922 ilçede gerçekleştirilecek seçimlerde hangi partinin ne kadar oy alacağı büyük bir merak konusu oldu. Milyonlarca seçmen bu kapsamda "Bartın seçim sonuçları" hakkında bilgi almak istiyor. İşte 31 Mart 2024 Bartın yerel seçim sonucu ve oy oranları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Bartın seçim sonuçları

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) yayın yasağını kaldırdıktan sonra Bartın seçim sonuçları oy oranları net verileri ile belli olacak. Ayrıca Bartın seçim sonuçları yenisafak.com seçim sonuçları ekranında olacak.

Bartın Seçim Sonuçları 2024

Bartın seçim sonuçları 31 Mart 2024 Pazar akşamı sandıkların kapatılmasının ardından başlayacak sayım işlemleri ile birlikte açıklanacak. Bartın 2024 yerel seçim sonuçlarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

YEREL SEÇİM SONUÇLARI 2024

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Bartın Yerel Seçim Belediye Başkan Adayları 31 Mart 2024

2019 Bartın Yerel Seçim Sonuçları

MHP- Cemal Akın %35,7

AK PARTİ- Yusuf Ziya Aldatmaz %35,3

CHP- Mehmet Arslan %25,4

SAADET- Muhammed Emin Titiz %2,68

Bartın'ın İlçeleri

Bartın Merkez

Amasra

Kurucaşile

Ulus

Bartın Hakkında

Bartın, Türkiye'nin Karadeniz Bölgesi'nde yer alan küçük ancak önemli bir şehirdir. Sahip olduğu doğal güzellikleri, tarihi zenginlikleri ve ekonomik potansiyeliyle dikkat çeker. Bartın, özellikle doğal güzellikleriyle ön plana çıkar; sahil şeridi, ormanlık alanları ve yaylalarıyla turistlerin ilgisini çeker. Ayrıca, tarihi yapıları ve kültürel mirasıyla da zengindir; Amasra'daki kalesi ve tarihi evleri, şehrin tarihî dokusunu yansıtır. Ekonomisi tarım, hayvancılık, ormancılık ve turizme dayalıdır. Bartın, aynı zamanda Bartın Üniversitesi'ne ev sahipliği yapar ve genç nüfusuyla şehrin sosyal ve kültürel yaşamını zenginleştirir.


Bartın Seçim 2018 Bartın Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Bartın Seçim 2019 - Bartın Belediye Başkanlığı Yerel Seçim Sonuçları