Buzağı destekleri ne zaman yatacak 2024? Buzağı destek ödemeleri yattı mı?

"Buzağı destekleri ne zaman yatacak 2024?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Tarımsal destekleme ödemeleri, tarımla uğraşan bireylerin ilgisini çekiyor. Bu ödemeler, e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası bilgileri kullanılarak sorgulanabiliyor ve ödemeler, kişinin T.C. kimlik numarasına göre belirli hesaplara aktarılıyor. Peki Buzağı destekleri ne zaman yatacak 2024? Buzağı destek ödemeleri yattı mı?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak?

"Buzağı destekleri ne zaman yatacak 2024? Buzağı destek ödemeleri yattı mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Tarımsal destekleme ödemeleri, tarımla uğraşan bireylerin ilgisini çekiyor. Bu ödemeler, e-Devlet şifresi ve T.C. kimlik numarası bilgileri kullanılarak sorgulanabiliyor ve ödemeler, kişinin T.C. kimlik numarasına göre belirli hesaplara aktarılıyor.

BUZAĞI DESTEKLEMESİ NE KADAR?

Buzağı desteklemesi (750-2100 TL/baş) olarak hesaplara yatırılıyor.

Başvuru Tarih ve Yeri

02/01/2024 tarihine kadar 1.Dönem, 01.04.2024-17.06.2024 ikinci dönem için bağlı bulunduğu birliğe veya İl/İlçe Müdürlüğüne yapılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

2023 yılında doğmuş, işletmede 4 ay süreyle yaşamış, aşıları tamamlamış olmalıdır.

BUZAĞI DESTEĞİ NE ZAMAN YATACAK 2024?

Buzağı desteklemelerinin hesaplara yatacağı tarih henüz açıklanmadı. Açıklama geldiği anda detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz