Kepez Seçim Sonuçları 2024 - Antalya Kepez Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Kepez Oy Oranları Sonuçları

Kepez yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Antalya Büyükşehir Belediyesi Kepez ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Antalya Kepez ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Antalya Kepez

Kepez Seçim Sonuçları Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Kepez seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte Kepez 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Kepez Seçim Sonuçları 2024

Kepez ilçesi dâhil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Kepez seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

SEÇİM SONUÇLARI 2024

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Antalya KEPEZ Belediye Meclis Üyesi Sonuçları - Yerel Seçim 31 Mart 2024

Kepez 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

AK PARTİ - Hakan Tütüncü %50.4

CHP - Murat Dinç %44.6

BBP - Kürşad Tatar %3.09

SAADET - Mehmet Akburak %0.88

DP - Yusuf Kayhan  %0.22

Kepez 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Cumhuriyet Halk Partisi Mesut Kocagöz - (Antalya / Kepez)

Türkiye Komünist Partisi Osman Ozan Kapar - (Antalya / Kepez)

Adalet ve Kalkınma Partisi Rıza Sümer - (Antalya / Kepez)

Emek Partisi Sadık Türk - (Antalya / Kepez)

Demokratik Sol Parti Salih Göktürk - (Antalya / Kepez)

Kepez Hakkında

Antalya'nın Kepez ilçesi, şehrin merkezinde bulunur ve coğrafi olarak Akdeniz kıyısından başlayarak iç kesimlere doğru uzanır. İlçe genellikle düz araziye sahiptir ve Akdeniz ikliminin etkisi altındadır, bu da tarım ve seracılık için elverişli bir ortam sunar. Nüfusun büyük bir kısmı şehir merkezinde yoğunlaşmış olup, ticaret, sanayi ve hizmet sektörlerinde istihdam edilirken, tarım da önemli bir geçim kaynağıdır. Tarihi açıdan, Kepez'in kökenleri antik çağlara dayanır ve Likya, Roma ve Bizans gibi çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmıştır. Özellikle Roma döneminde önemli bir liman şehri olan ilçe, tarih boyunca çeşitli kültürel etkileşimlere açık olmuştur. Günümüzde ise tarım, ticaret ve turizmin yanı sıra modern altyapısı, sosyal ve kültürel olanaklarıyla dikkat çeken Kepez, Antalya'nın önemli ve gelişmiş ilçelerindendir.


Seçim 2019 | Antalya Kepez Yerel Seçim Sonuçları - CANLI