Koyulhisar Seçim Sonuçları 2024 - Sivas Koyulhisar Belediye Başkanı Kim Oldu? 31 Mart Koyulhisar Oy Oranları Sonuçları

Koyulhisar yerel seçim sonuçları 2024 son dakika verileri ile gündemdeki yerini koruyor. 31 Mart Pazar günü yapılacak Türkiye yerel seçimlerinde vatandaşlar Sivas Büyükşehir Belediyesi ve 23 ilçesi için oy kullanacak. 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde il ve ilçe belediye başkan adaylarının yanı sıra il meclis üyesi ve mahalle muhtar adayları belirlenecek. Oy verme işlemi sona erdiğinde YSK Türkiye, Sivas Koyulhisar ilçesindeki oy sonuçlarını açıklayacak.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Koyulhisar Seçim Sonuçları 2024

Koyulhisar Seçim Sonuçları Yenişafak'ta! Seçim yasaklarının sona ermesinin ardından il il, ilçe ilçe oy oranları ve 31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları canlı olarak Yenişafak seçim 2024 sayfası üzerinden takip edilebilecek. Aynı zamanda illerin ve ilçelerin geçmişe ait seçim sonuçları da yine Seçim 2024 sayfasında olacak. Koyulhisar seçim sonucu anlık olarak yenisafak.com’da olacak. İşte Koyulhisar 2024 seçim sonuçları canlı takip linki ve anlık sonuçlar ile ilgili detaylar…

Koyulhisar Seçim Sonuçları 2024

Koyulhisar ilçesi dâhil olmak üzere, 31 Mart 2024 tarihinde yapılan yerel seçimlerin sonuçları hakkında daha fazla bilgi ve detay için Yenişafak seçim 2024 sayfasını takip edebilirsiniz. Seçim yasakları saat 21.00 itibariyle sona erecek ve Koyulhisar seçim sonuçlarına dair tüm bilgiler anlık olarak paylaşılacak.

SEÇİM SONUÇLARI 2024

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Sivas KOYULHİSAR Belediye Meclis Üyesi Sonuçları - Yerel Seçim 31 Mart 2024

Koyulhisar 2019 Yerel Seçim Sonuçları Oy Oranları

MHP - Osman Epsileli %56,4

AK PARTİ - İlhan Eren %40,2

SAADET - Ahmet Oruç %1,92

BTP - Gülşah Aslan %1,39

Koyulhisar 2024 Yerel Seçim Belediye Başkanı Adayları

Adalet ve Kalkınma Partisi Aşkın Fırat - (Sivas / Koyulhisar)

İYİ Parti Bora Karakullukcu - (Sivas / Koyulhisar)

Milliyetçi Hareket Partisi Gülay Fırat - (Sivas / Koyulhisar)

Saadet Partisi Mehmet Ağca - (Sivas / Koyulhisar)

Bağımsız Türkiye Partisi Suat Çorbacı - (Sivas / Koyulhisar)

Sivas Koyulhisar Yerel Seçim Belediye Başkan Adayları 31 Mart 2024

Koyulhisar Hakkında

Sivas'ın Koyulhisar ilçesi, Türkiye'nin Orta Anadolu bölgesinde konumlanır ve Sivas iline bağlıdır. Nüfusu genellikle tarım ve hayvancılıkla uğraşan köylerden oluşmaktadır. Coğrafi olarak, ilçe dağlık ve engebeli araziye sahip olup, Tohma Çayı'nın geçtiği vadilerle çevrilidir. Koyulhisar, tarih boyunca çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış ve özellikle Hititler, Frigler, Romalılar ve Bizanslılar gibi uygarlıkların etkisi altında kalmıştır. İlçede antik yerleşim alanları ve tarihi eserler bulunmaktadır. Günümüzde Koyulhisar, tarım ve hayvancılığın yanı sıra, tarihi ve doğal güzellikleriyle turizm potansiyeline sahip bir bölgedir.

Sivas Seçim 2018 Sivas Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonuçları

Sivas Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu 24 Haziran 2018 Sivas Seçim

Sivas Seçim 2019! Sivas Belediye Başkanlığı ve Yerel Seçim Sonuçları