|

|
Herkesin dediği gibi Denizli'nin gönderilmesinde futbolcuların payı yok. Kendi kendini bitirdi.
|
|
F.Bahçe Lorant'tan ne bekliyor?
Sinan Engin
|
|
|
100 BİN PORNO SİTESİ
Bir rehber öğretmenin çocuk pornosu olayına karışması Türkiye'de ailelerin ve yetkililerin korkunç gerçekle yüzyüze gelmesine sebep oldu. İnternet sitelerinin ölçümünü yapan "Netcraft Web"in yaptığı araştırmaya göre, dünyada yaklaşık 100 bin çocuk pornosu üzerine çalışan site bulunuyor
ÖNEMLİ BİR GELİŞME- Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı NATO Enfrastrüktür Dairesi Başkanı Tuğgeneral Hüseyin Özdil'in, emekliliğini isteyerek izne ayrıldığı öğrenildi.
Başbakan Bülent Ecevit, Türkiye'nin 11 Eylül sonrasındaki rolü açısından büyük önem taşıyan 4 günlük ABD gezisinde iki ülke arasındaki siyasi ve ekonomik ilişkilerin bütün yönleriyle ele alınacağını belirtti.
Sağlık Bakanlığı, "Ana ve Çocuk Ölümlerini Önleme Projesi" başlatıyor. Bakanlık, projenin yürütülmesi için aralarında Hülya Avşar, Sibel Can, Seda Sayan'ın bulunduğu ünlülerden destek isteyecek.
Beyaz Saray'da futbol maçı seyrederken boğazına çubuk kraker kaçması sonucu bayılan ABD Başkanı Bush, koltuktan düşerek hafif yaralandı.
Arçelik-Beko, Fransız firması Brandt'ı satın alması halinde, dünyanın 4. büyük beyaz eşya üreticisi olacak.
İHH İnsani Yardım Vakfı, Doğu Türkistan'da yaşanan insan hak ihlallerine dikkat çekerek, Çin'in son üç ayda 166 Doğu Türkistanlı Müslüman'ı tutukladığını açıkladı.
Koray Aydın'ı bakanlıktan eden "Vurgun" operasyonuyla ilgili dava Ankara 1 No.'lu DGM'de bugün başlıyor.
|
|

Örümcek baskını için soruşturma
"Örümcek ve Torpilbank" haberlerinden rahatsız olan birtakım çevrelerin baskısı sonucu, Yeni Şafak'a yapılan haksız ve hukuksuz polis baskını ile ilgili olarak İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü, Organize Şube Müdürlüğü ile ilgili idari soruşturma başlattı.
İlaçta eczacı bakan kavgası
Sağlık Bakanlığı'nın ilaç fiyatlarında eczanelerin payını yüzde 10 indirmesinden sonra başlayan kavga büyüyor
Pakistan'da sömürge hukukuna dönüş

Dün İslamî cemaatlere mensup bin 500 kişiyi daha tutuklayan Pakistan yönetimi, bu kişilere İngiliz sömürgesi döneminden kalma kanunları uygulayacak. Cemaatlerin yasaklama kararına karşı hiçbir hukuki hakları yok
Hükümete 'başkan' protestosu
İstanbu'lu Belediye başkanları, gelirlerinin yüzde 60'ının kesilmesini protesto etmek için, 5 bin mark değerindeki kilidi TBMM Başkanı Ömer İzgi'ye gönderdi.
Mısır: ABD müfredat dayatamaz
ABD'nin el-Ezher'in müfredatlarında değişiklik yapacağına yönelik iddialara sert cevap veren Ezher Şeyhi Tantavi, "Kimse bize dayatma yapamaz" dedi.
|
|
 |
|
PİYASALAR
|
| Dolar |
1.358.000 |
| Euro |
1.215.000 |
| Altın (Cum.) |
85.500 |
| Borsa |
13.638 |
|
Türkiye'de Hava
|
| Adana |
2 / 13 |
| Ankara |
-12 / -3 |
| Bursa |
-4 / 5 |
| Diyarbakır |
-6 / -8 |
| Erzurum |
-28 / -12 |
| İstanbul |
2 / 7 |
| İzmir |
5 / 11 |
| Trabzon |
1 / 7 |
|