Hakkari'de şehit olan askerin Facebook paylaşımı ağlattı

Hakkari'deki füzeli saldırıda şehit düşen Piyade Er Bülent Alp, sosyal medyadaki son paylaşımıyla yürekleri dağladı."Nerede olduğunun ne önemi var ki, yeter ki ay yıldızlı bayrak dalgalansın" diyen Şehit Bülent Alp, kasım ayında şehit olan arkadaşı için de, "Daha dün yemek yediğim kardeşim Peygamber Efendimize komşu oldu" ifadelerini kullanmış.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Şehit Er Bülent Alp, sosyal medya paylaşımlarında sık sık vatan sevgisini dile getirmiş.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce üs bölgesine sınırın Irak tarafından düzenlenen saldırıda yaralanan Piyade Er Bülent Alp, şehit oldu.

Şehidin Facebook hesabında yaptığı paylaşımlarda vatan sevgisi dikkat çekti. Sıklıkla asker kıyafetleri ve arkadaşları ile anlarını sosyal medyada paylaşan Bülent Alp, "Nerede olduğunun ne önemi var ki, yeter ki ay yıldızlı bayrak dalgalansın"

Alp'in, 27 Kasım'daki paylaşımında ise 'Daha dün beraber yemek yediğim kardeşim peygamber efendimize komşu oldu. Ne garipsin dünya' diye paylaşımda bulunması dikkat çekti.

Mehmetçik Çukurca şehidine veda etmek için böyle koştu
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Sözleşmeli Er Bülent Alp'in cenazesi düzenlenen törenin ardından memleketi Adana'ya uğurlandı. Şehidin naaşını omuzlayabilmek için Mehmetçik ve polisler böyle koştu...


Hakkari'de üs bölgesine füzeli saldırı: 1 askerimiz şehit oldu