Kurtlar Vadisi’nin Polet Alemdar’ı Necati Şaşmaz'ın sağlığına ilişkin açıklama yapıldı

Kurtlar Vadisi’nin Polet Alemdar’ı Necati Şaşmaz, fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. 3 saat süren anjiyo ameliyatı sonrası Şaşmaz yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edildi. Oyuncunun küçük çaplı bir damar açma operasyonu geçirdiği açıklandı. Şaşmaz'ın son hali görenleri şaşırttı. Peki Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl, yakın çevresinde hangi açıklama yapıldı?

Haber Merkezi Yeni Şafak
Necati Şaşmaz sağlık durumu nasıl?

Kurtlar Vadisi'nde oynadığı Polat Alemdar rolü ile tanınan oyuncu ve yapımcı Necati Şaşmaz, dün öğle saatlerinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Şaşmaz'ın anjiyo ameliyatının 3 saat sürdüğü ve yoğun bakım servisine kaldırıldı.

Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu nasıl?

Süper Kulüp magazinin haberine göre; başarılı geçen operasyonda oyuncu Necati Şaşmaz'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

  • Tedavi gördüğü öne sürülen Şaşmaz'ın yakın çevresinden konuyla ilgili açıklama yapıldı. Rutin kontroller sırasında Şaşmaz'ın küçük çaplı bir damar açma operasyonu geçirdiği ve operasyon sonrasında ofisine dönerek çalışmalara devam ettiği açıklandı.

Geçtiğimiz aylarda bir müzik programına konuk olan Şaşmaz'ın son hali görenleri şaşırtmıştı. Uzun zaman sonra ekranlara çıkan oyuncunun beyazlayan saçları dikkat çekmişti.

Teşkilat 52. bölüm özeti | TRT 1 Teşkilat’ta neler oldu?