Temizlik görevlisi çocuk parkındaki çekirdek kabuklarını tek tek topladı

Aksaray'da, bir temizlik görevlisinin çocuk parkında yere atılan çekirdek kabuklarını elleriyle topladığı anları, bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, temizlik görevlisi takdir toplarken, çekirdeği atanlara ise tepki yağdı.

Haber Merkezi DHA
Çekirdek kabuklarını toplayan temizlik görevlisi, vatandaşın kamerasına böyle yansıdı.

Aksaray Belediyesi temizlik görevlisi, Şamlı Mahallesi 3004 Sokak'taki çocuk parkında, bankların çevresinde yere atılan çekirdek kabuklarını tek tek kartonun içine topladı. Bu anlar ise cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

Sosyal medyada paylaşılan görüntü, kısa sürede birçok beğeni aldı. Görüntüyü çeken kişi, 'Parkta çekirdekleri elleriyle temizleyen güzel insan. Lütfen biraz saygı duyalım' notuyla paylaşım yaptı. Temizlik görevlisi, sosyal medyada takdir topladı.

Temizlik görevlisi mahalleliye dansıyla eşlik etti
Sultangazi'de sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle dışarı çıkamayanlar evlerinden müzik çalarak eğlendi. Bu sırada sokaktaki çöpleri toplayan bir görevli de çalan şarkı ve türkülere dans ederek eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı.

Bulduğu yüklü parayı polise teslim etmişti: Temizlik görevlisinin borcunu sanatçılar ödeyecek

Muhteşem sesiyle büyüleyen temizlik görevlisi fenomen oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Atık Transfer Dairesi Başkanlığı'nda görevli Şahin Karadirek, elinde süpürgeyle çalışırken söylediği şarkıyı, bir arkadaşının sosyal medyada paylaşması üzerine hayatı değişti. Videosu paylaşım rekoru kıran adam sesiyle büyülerken, sosyal medyada fenomen oldu.