Tekirdağ'ı Kim Hangi Aday Kazandı? Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kim Oldu? Cüneyt Yüksel Mi Candan Yüceer Mi?

Tekirdağ büyükşehir belediyesi için yarışan Cüneyt Yüksel ve Candan Yüceer seçim sonuçları tüm Türkiye tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. 872.507 seçmenin bulunduğu Tekirdağ’da oy verme saatinin başlamasıyla birlikte vatadaşlar sandığa akın etti. Oy verme saatinin sona ermesiyle birlikte oy sayımları başladı. Kesin olmayan sandık sonuçlarına göre 2024 Tekirdağ büyükşehir seçimi Cüneyt Yüksel ve Candan Yüceer arasında geçmesi bekleniyor. Sandıkların açılmasıyla birlikte Sakarya seçim sonuçları canlı olarak anlık veriler ile Yenişafak’ta yer almakta. İşte seçim sonuçları adayların oy oranları.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Tekirdağ Yerel Seçim Sonuçları 31 Mart 2024

Tekirdağ seçim sonuçları merak ediliyor. Tekirdağ’da seçim yarışında resmi olmayan sonuçlara göre kimin kazandığı YSK’nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte netleşiyor. 2024 Tekirdağ seçim sonuçları ile yarış kentte en büyük favori olarak gösterilen AK Parti Tekirdağ adayı Cüneyt Yüksel ile CHP adayı Candan Yüceer arasında geçiyor. Tekirdağ ilçe ilçe seçim sonuçlarında son dakika haberleri, canlı seçim sonuçları Yenişafak’ta takip ediliyor. 31 Mart 2024 Tekirdağ seçim sonuçlarında son durum

https://www.yenisafak.com/yerel-secim-2024/widget/tum-sonuclar?platfor

Cüneyt Yüksel mi Candan Yüceer mi kazandı?

31 Mart Tekirdağ yerel seçim sonuçları oy sayım işleminin başlamasıyla birlikte belli oluyor. Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yayın yasağının kaldırılmasıyla birlikte Cüneyt Yüksel ve Candan Yüceer’in Tekirdağ’da aldığı oy oranı yenisafak.com'da yer alacak. Haritalı Tekirdağ büyükşehir belediyesi seçim sonuçları sorgulama sayfası üzerinden Cüneyt Yüksel ve Candan Yüceer 2024 seçim sonuçlarına göre oy sayıları, oy oranları, açılan sandık oranı, toplam seçmen sayısı, katılım oranı, kullanılan oy sayısı, geçerli ve geçersiz oy sayıları netlik kazanacak.

Tekirdağ Yerel Seçim Sonuçları 31 Mart 2024

Cüneyt Yüksel - Candan Yüceer yüzde kaç oy aldı?

Yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan AK Parti adayı Cüneyt Yüksel ve CHP’nin adayı Candan Yüceer aldıkları oy oranları, açılan sandık sonuçlarına göre belli olmakta.

31 Mart 2024 seçim sonuçları: Cüneyt Yüksel - Candan Yüceer oy oranı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Sonuçları 31 Mart 2024

Cüneyt Yüksel kimdir?

Cüneyt Yüksel, 1977 Tekirdağ doğumlu. AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı ve Tekirdağ İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Yüksel, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde Süleymanpaşa Belediye Başkanı seçildi. Yüksel, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Candan Yüceer kimdir?

Candan Yüceer 1973'te Ankara'da doğdu. Yüceer, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Yüceer, çeşitli şehirlerde hekimlik yaptı. Yüceer, 24, 25, 26. ve 27. dönemlerde CHP Tekirdağ Milletvekili olarak görev aldı. Yüceeer, evli ve 2 çocuk annesi.

Tekirdağ Yerel Seçim Belediye Başkan Adayları 31 Mart 2024

  1. Gelecek Partisi Ahmet Akçay - (Tekirdağ)
  2. Memleket Partisi Barış Tunca - (Tekirdağ)
  3. Cumhuriyet Halk Partisi Candan Yüceer - (Tekirdağ)
  4. Türkiye Komünist Hareketi Cem Solmaz - (Tekirdağ)
  5. Hür Dava Partisi Cemal Çınar - (Tekirdağ)
  6. Adalet ve Kalkınma Partisi Cüneyt Yüksel - (Tekirdağ)
  7. Türkiye Komünist Partisi Emir Ahmet Arda - (Tekirdağ)
  8. Vatan Partisi Ertuğrul Orta - (Tekirdağ)
  9. Zafer Partisi Fatih Altıntaş - (Tekirdağ)
  10. Yeniden Refah Partisi Filtekin Şen - (Tekirdağ)
  11. Demokratik Sol Parti İlhan Güzelgün - (Tekirdağ)
  12. Bağımsız Türkiye Partisi İlyas Sabancı - (Tekirdağ)
  13. Adalet Partisi İsa Işık - (Tekirdağ)
  14. İYİ Parti Mehmet İlker Atasever - (Tekirdağ)
  15. Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Sadi Özdemir - (Tekirdağ)
  16. Millet Partisi Seyfettin Özyurt - (Tekirdağ)
  17. Bağımsız Adaylar Şimşek Nişanci - (Tekirdağ)
  18. Emek Partisi Tuncay Sağıroğlu - (Tekirdağ)
  19. Hak ve Özgürlükler Partisi Veysi Tetik - (Tekirdağ)
  20. Demokrat Parti Zafer İnandılar - (Tekirdağ)

Tekirdağ hakkında genel bilgiler

Tekirdağ, Türkiye'nin Marmara Bölgesi'nde, Trakya'nın batısında yer alan bir ildir. Marmara Denizi'ne kıyısı olan şehir, özellikle bağcılık alanında önemli bir merkeze dönüşmüştür. Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan Tekirdağ, zengin kültürel mirası, doğal güzellikleri ve lezzetli mutfağı ile dikkat çeker.

Tarihi ve Kültürel Miras

Tekirdağ'ın tarihi, antik çağlara kadar uzanır. Bölge, Traklar, Romalılar, Bizanslılar ve Osmanlılar gibi medeniyetlerin etkisi altında kalmıştır. Şehrin çeşitli yerlerinde bu dönemlere ait kalıntılar bulunur.

Rakoczi Müzesi: Macaristan'ın milli kahramanı II. Ferenc Rákóczi'nin Tekirdağ'da sürgün yaşadığı ev, şimdi bir müze olarak hizmet vermektedir ve şehrin önemli tarihi yapılarından biridir.

Tekirdağ Arkeoloji Müzesi: Şehrin zengin tarihi geçmişini yansıtan eserlerin sergilendiği müze, ziyaretçilere bölgenin arkeolojik ve etnografik zenginliklerini sunar.

Doğal Güzellikler ve Turizm

Tekirdağ'ın uzun sahil şeridi, Marmara Denizi'nin keyfini çıkarabileceğiniz güzel plajlara sahiptir. Ayrıca, şehrin çevresindeki yeşil tepeler ve bağlar, doğa yürüyüşleri ve piknik için idealdir.

Gastronomi

Tekirdağ mutfağı, özellikle et yemekleri ve deniz ürünleri ile tanınır. Tekirdağ köftesi, şehrin adıyla özdeşleşmiş bir lezzettir ve Türkiye genelinde ünlüdür.

Ekonomi

Tarım, Tekirdağ'ın ekonomisinde önemli bir yer tutar. Bağcılık, ayçiçeği, buğday gibi ürünlerin yetiştirildiği verimli topraklara sahiptir. Sanayi de gelişmekte olup, özellikle Tekirdağ Limanı bölgenin ticaretinde kritik bir role sahiptir.

Tekirdağ, hem tarihi ve kültürel zenginlikleri hem de doğal güzellikleri ile dikkat çeken, yaşam kalitesi yüksek bir şehirdir. Hem sakin bir yaşam arayanlar için hem de tatil ve gastronomi turizmi açısından önemli bir destinasyondur.

YSK kurallarına göre oyların geçerli ve geçersiz sayıldığı durumlar: İşte oy kullanmanın püf noktaları

Yüksek Seçim Kurulu hangi ilde saat kaçta oy verileceğini açıkladı