Bisiklet yolundaki inat pahalıya patladı
23:01, 01/08/2026, Cumartesi
DHA

Motosiklet 30 gün trafikten men edilirken ehliyet iptal edildi.
Mersin'de sahil bandındaki bisiklet ve yaya yolunda motosiklet kullandığı tespit edilen aday sürücüye 49 bin 4 lira idari para cezası uygulandı. Ceza puan sınırını aşan sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edilirken, motosikleti de 30 gün süreyle trafikten men edildi.
Mersin'de bisiklet ve yayalara ayrılan yolda motosiklet kullanan sürücüye 49 bin 4 lira idari para cezası kesildi. Aday sürücü olduğu belirlenen sürücünün ehliyeti daimi olarak iptal edilirken, motosikleti de 30 gün trafikten men edildi.
Kimliği tespit edildi
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, sanal medyada sahil bandındaki bisiklet ve yaya yürüyüş yolunda motosikletle dolaşan sürücüye ait görüntülerin paylaşılması üzerine inceleme başlattı. Yapılan çalışmada, Adnan Menderes Bulvarı'ndaki sahil bandında yayaların ve bisikletlerin kullanımına ayrılan alanda motosiklet kullanan sürücünün M.E. olduğu tespit edildi. Sürücüye, 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca toplam 49 bin 4 lira idari para cezası uygulandı. Aday sürücü statüsündeki M.E.'nin aldığı ceza puanları nedeniyle sürücü belgesi daimi olarak iptal edilirken, motosikleti de 30 gün süreyle trafikten men edildi.

Gündem
Mersin'de tantunicide dehşet: Kasklı saldırgan site yöneticisini vurdu

Gündem
Mersin’de ters şeritte ilerleyen dolmuş şoförünün ehliyetine el konuldu

Gündem
Aydıncık’ta orman yangını: 80 hane tahliye edildi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.