Düğününe bir hafta kala kaza geçiren gencin cenazesi toprağa verildi
14:21, 05/08/2025, Salı
IHA

Kapacık'tan geriye nişanlısıyla birlikte çekilen yürek burkan fotoğrafları kaldı.
Bursa’da kırmızı ışık ihlali yapan 30 yaşındaki motosiklet sürücüsü Murat Kapacık, seyir halindeki hafif ticari araca çarptı. Ağır yaralanan genç sürücü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kapacık’ın bir hafta sonra evleneceği öğrenilirken, geriye nişanlısıyla olan fotoğrafları kaldı.
Feci kaza dün öğle saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Yunusemre Mahallesi’nde meydana geldi. Kırmızı ışıkta geçtiği belirlenen Murat Kapacık’ın kullandığı motosiklet, kavşakta seyreden bir hafif ticari araca çarptı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada Kapacık ağır yaralandı.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan sürücü, ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak genç adam, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.
Evlenmeye hazırlandığı ve bir hafta sonra düğünü olduğu öğrenilen Murat Kapacık’ın ölümü, ailesini ve yakınlarını yasa boğdu. Cenazesi Huzurlar Camii’nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gündem
Çarpışan otomobillerden biri takla attı diğeri hurdaya döndü: 2 yaralı

Gündem
Adana’da kaza kırıma uğrayan uçağın evlilik teklifi için havalandığı ortaya çıktı

Gündem
Hem alkollü hem ehliyetsiz kaza yaptı: Devleti suçladı 'Güvenmem bu saatten sonra' dedi
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.