Fenerbahçe, Yaasmeen Bedart-Ghani’yi transfer etti
21:09, 27/06/2025, Cuma
IHA

Fenerbahçe, Yaasmeen Bedart-Ghani’yi transfer etti
Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, ABD’li pasör çaprazı Yaasmeen Bedart-Ghani’yi transfer etti.
Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Medicana Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon planlaması kapsamında ABD’li pasör çaprazı Yaasmeen Bedart-Ghani’yi kadrosuna kattı. Yaasmeen’e ailemize hoş geldin diyor, çubuklu forma ile sonsuz başarılar diliyoruz" denildi.
28 yaşındaki voleybolcu kariyerinde; United Volleyball Club, OK Porec, Acqua & Sapone Roma Volley Club, AO Markopoulo, Suwon Hyndai E&C Hillstate, Gwangju Pepper Saving Bank AI PEPPERS, Keçiören Belediyesi Sigorta Shop ve San Diego Mojo takımlarında forma giydi.
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.