Komşusuna sinirlendi: Çöp kutusuna asma kilit takmaya karar verdi

İngiltere'de tek başına yaşayan bir kadın komşularının geri dönüşüm kutusuna geri dönüştürülemeyen şeyleri atmasından ve kendine yer bırakılmamasından rahatsız olduğunu dile getirdi. Kadın, artık bu davranışın sık sık tekrarlandığını belirterek çöp kutusuna bir asma kilit takacağını söyledi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Arşiv

İngiltere'de tek başına yaşayan kadın yakın zamanda ev değiştirdi ve komşularının davranışı karşısında şaşkın olduğunu dile getirerek şunları söyledi:

  • "Geçen hafta arka arkaya dört vardiya çalıştığım için geri dönüşümümü doldurmamıştım ve boş olduğunu biliyordum. İki gün sonra geri dönüşüme çöp atmak için dışarı çıktım ve neredeyse hiç yer yoktu."

FOTOĞRAF 10
New York çöplüğü: Aşısız çalışanlar izne çıkarıldı sokaklar pislik içinde kaldı
Aşı zorunluluğu nedeniyle bin 500'e yakın temizlik işçisinin ücretsiz izne çıkarıldığı ABD'nin New York kentinde sokaklarda çöp dağları oluştu.

Kadın, komşularının davranışlarından "rahatsız" olduğunu ve toplama gününden önce kimsenin erişememesi için tekerlekli çöp kutusuna bir kilit takacağını aktardı.

Roma çöp vebasıyla karşı karşıya: UNESCO'dan yardım istendi

Fransız vatandaş çöpten geçilmeyen Marsilya sokaklarında ekmek topluyor
Fransa'nın en büyük ikinci şehri Marsilya'da sokaklar çöpten geçilmezken, bir Fransızın çöpten ekmek topladığı da gözden kaçmadı.