Cinayeti kamera görüntüleri çözecek

Beyoğlu'nda vurularak öldürülen şahsın Ankara Asayiş Bürosu Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi'nde görevli polis memuru Fazlı Erol (44) olduğu ortaya çıktı. Polis, Fazlı Erol'un ölüm nedenini çözebilmek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye adı

Oktay Yıldırım Yeni Şafak

Beyoğlu’nda sabah saatlerinde Ankara'da görevli bir polis memuru, sokak ortasında karnından vurularak öldürüldü. Olay Beyoğlu Arap Camii Mahallesi Arap Kayyum Sokak'ta meydana geldi. Sokakta hareketsiz yatan bir şahsı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, sokağı kapatarak inceleme yaptı. Öldüğü belirlenen şahsın Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu Yankesicilik ve Dolandırıcılık Şubesi'nde görevli polis memuru Fazlı Erol (44) olduğu tespit edildi. Erol'un izinli olarak İstanbul'a geldiği ifade edildi.

İNTİHAR ŞÜPHESİ

İstanbul cinayet masası dedektifleri polis memuru  Fazlı Erol'ün ölüm nedenini ortaya çıkarabilmek için çeverdeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Karnından tek kurşunla vurulduğu anlaşılan Erol'un cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan polis, sokak üzerinde bir adet kovan buldu. Ankara'da görevli polis memurunun İstanbul'a neden gelmiş olabileceği araştırılırken, intihar şüphesi üzerinde de duruyor.