Bursa'da ikinci kattaki pencereden düşen çocuk ağır yaralandı
01:07, 26/07/2026, Pazar
DHA

İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Alpaslan K. tedaviye alındı.
Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2'nci kattaki dairenin penceresinden düşen Alpaslan K. (5), ağır yaralandı.
Olay, saat 22.30 sıralarında Akhisar Mahallesi Günebakış Sokak'taki bir apartmanda meydana geldi. Alpaslan K., oturdukları 2'nci kattaki dairenin penceresinden beton zemine düştü.
Çocuğun yaklaşık 5 metre yükseklikten düştüğünü gören ailesinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Alpaslan K., tedaviye alındı.
Sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilen çocuğun hastanedeki tedavisi sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Gündem
Bursa'da drift atan sürücüye rekor ceza

Gündem
Köprü altında korkunç son: Beton duvara çarpan otomobil paramparça oldu, üç kişi olay yerinde hayatını kaybetti

Gündem
Bursa'da sağanak ve fırtına etkili oldu
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.