Kahramanmaraş'taki hemşire kamera kurup ağlamıştı: Bakanlık inceleme başlattı
13:48, 17/04/2026, CumaG: Güncelleme: 14:30, 17/04/2026, Cuma
IHA

Sağlık Bakanlığı H.B. hakkında adli inceleme başlattı.
Kahramanmaraş’ta okul saldırısı sonrası kamera kurup gözyaşı dökerek içerik üreten ve gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesaplarını kapatan hemşire hakkında, Sağlık Bakanlığı inceleme başlattı.
Kahramanmaraş’ta 1 öğretmen ve saldırganla birlikte 9 öğrencinin öldüğü okul saldırısı sonrası, H.B. isimli sağlık çalışanı bir paylaşımı nedeniyle sosyal medyada tepki çekti. Sağlık Bakanlığı tarafından hemşire hakkında idari inceleme başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kahramanmaraş Sağılık İl Müdürlüğü bünyesinde hemşire olarak görev yapan H.B. okul saldırısı sonrası, aracına kurduğu cep telefonu karşısında hıçkıra hıçkıra ağlayarak içerik üretti. Ürettiği içeriği sosyal medya hesaplarında paylaşan H.B., paylaşımına gelen yoğun eleştiriler üzerine ikinci bir paylaşım yaparak kendisini eleştirenleri, "Bu kadar kötü olmayın, bu kadar iğrenç olmayın" sözleri ile eleştirdi.
Artan tepkiler sonrasında, Sağlık Bakanlığı H.B. hakkında adli inceleme başlattı. H.B. ise sosyal medya hesaplarını erişime kapattı.

Gündem
Kahramanmaraş Valiliğinden okuldaki silahlı saldırıya ilişkin açıklama: 5 öğrenci yoğun bakımda

Gündem
Okul saldırısının failinin poligonda atış yaptığı görüntülere ilişkin 1 polis görevden uzaklaştırıldı

Gündem
Okul saldırısında öğrencilerine siper olmuştu: Doktorlar Ayla öğretmene bir saat kalp masajı yapmış

Gündem
Kahramanmaraş saldırısında sandık detayı dikkat çekti: Baba Uğur Mersinli profil fotoğrafı yapmış

Gündem
Katliamdan kurtulan öğrenci saldırı anını anlattı: Sınıfımıza girdi ve bize 'kaçışınız yok' dedi

Gündem
İsa Aras Mersinli'nin sanal dünyadaki sapkın ilişkisi deşifre oldu: Kız arkadaşı saldırıyı önceden bildiklerini itiraf etti
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.