|

LGBT dayatmasına karşı 'Büyük Aile Yürüyüşü' düzenleyecek aileler Saraçhane Parkı'nda buluştu

Fikirde Birlik Platformu öncülüğünde başlayan 150 toplum kuruluşunun da katılım göstereceği LGBT dayatmasına karşı aileler İstanbul Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi. "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla düzenlenen mitinge yoğun katılım sağlandı. 'Büyük Aile Yürüyüşü' adıyla buluşan aileler, eşcinsellik dayatmasına dur demek için Saraçhane'den Beyazıt'a yürüdü.

16:26 - 18/09/2022 Sunday
Güncelleme: 17:53 - 18/09/2022 Sunday
Yeni Şafak
Büyük Aile Yürüyüşü
Büyük Aile Yürüyüşü

Yaklaşık 150 sivil toplum kuruluşu ve binlerce ailenin, "Aile ve neslimizi tahrip planlarına sessiz kalma- çocuklarımızı korumak için yürüyoruz" sloganıyla LGBT dayatmalarına karşı Fatih'te bulunan Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi.


Küresel bir çeteye dönüşen LGBT lobisinin dayatmasına 'dur' demek için yola çıkan aileler, yürüyüşe çocuklarıyla katılım gösterdi.

150 sivil toplum kuruluşu

"Büyük Aile Yürüyüşü'nün zamanı geldi" diyerek bir paylaşımda bulunan Yeni Şafak Yazarı Ersin Çelik,
''BÜYÜK AİLE YÜRÜYÜŞÜ’nün zamanı geldi. 18 Eylül Pazar günü 150 sivil toplum kuruluşunun katılım ve desteği ile İstanbul’da, ailelerle Saraçhane’de buluşacak ve çocuklarımızın LGBT dayatmasından korunması için Beyazıt’a yürüyeceğiz''
açıklamasında bulunmuştu.

Yürüyüşün iptali için başvurdular!

Sosyal Politika, Cinsiyet Kimliği ve Cinsel Yönelim Çalışmaları Derneği (SPoD), protestonun iptali için İstanbul Valiliği’ne başvuru yaptıklarını açıkladı.

  • Dernek tarafından yapılan açıklamada, siyasi partilere mektup gönderildiği de belirtildi:
  • Yaşanan hedef göstermeler, nefret söylemleri ve tüm bunları yaygınlaştırmak adına düzenlenen yürüyüşe karşı tüm siyasi partileri LGBTİ+’larla dayanışmaya ve sürecin takipçisi olmaya çağırıyoruz.

"Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de"

Tüm engellemelere rağmen bugün LGBT lobisinin sapkınlık yayma çabalarına karşı İstanbul'da 150 sivil toplum kuruluşu Saraçhane'de bir araya geldi. "Aileni ve neslini koru, sapkınlığa dur de" sloganıyla düzenlene mitinge yoğun katılım sağlandı.

Etkinlik sebebiyle polis Saraçhane Parkı çevresinde güvenlik önlem aldı.


"LGBT AHLAK TERÖRÜDÜR"

Yürüyüşte vatandaşlar çeşitli pankartlarla LGBT dayatmasına tepki gösterdi. O pankartlarda, "Aileye savaş açanlara geçit vermeyeceğiz", "İnsanlık ve çocuklar için LGBT dayatmasına dur de", "Cinsiyetsiz toplum projesine dur de", "Aile hedefte başını çevirme", "LGBT kirli elini çocuklarımızın üzerinden çek" ifadeleri yer aldı.

"KÜRESEL DAYATMAYA HAYIR DİYORUZ"

Yürüyüşe katılan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, yaptığı açıklamada,
"Ailenin kutsallığının altını çizmek istiyoruz. Çocuklarımızın bizim için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyoruz. Aileyi kaybetmek istemiyoruz. Geleneklerimizi kaybetmek istemiyoruz. Küresel bir dayatmaya hayır diyoruz. Yoksa insanların özel hayatlarıyla bir alıp veremediğimiz yok. Ama tek amacımız aileyi korumak. Birlikteliğimizi korumak. Küresel oyuna hayır demek"
ifadelerini kullandı.

GAZETECİ ERSİN ÇELİK: LGBT LOBİSİ KORKUYOR ÇÜNKÜ BU YÜRÜYÜŞ DALGA DALGA YAYILACAK

Büyük Aile Yürüyüşü' öncesi konuşma yapanlardan biri olan Yeni Şafak İnternet Yazı İşleri Müdürü Ersin Çelik, bu mitingin ülke sınırları içerisinde kalmayacağını ve bütün toplumlara sirayet edeceğini belirtti. LGBT'ye karşı atılacak devasa adımların ilki olduğunu ve LGBT lobisinin bu duruştan korktuğunu ifade etti.



Büyük Aile Yürüyüşü için toplanan kalabalığa LGBT'lilerden taciz

İstanbul Saraçhane'de eşcinsellik dayatmasına karşı düzenlenen 'Büyük Aile Yürüyüşü'nde provokasyona gelen sapkın LGBT'liler, vatandaşlar tarafından yuhalandı.




#Fikirde Birlik Platformu Başkanı
#İstanbul Saraçhane Parkı
2 years ago