|

Fenerbahçe'den 3 Barçalı hamlesi

Fenerbahçe'nin yeni yönetimi teknik direktörünü belirlemese de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin transfer listesinde Barcelona’dan Yerry Mina, Denis Suarez ile Aleix Vidal yer alıyor.

Yeni Şafak ve
10:45 - 8/06/2018 Cuma
Güncelleme: 11:15 - 8/06/2018 Cuma
Yeni Şafak
Fenerbahçe Barcelona'dan 3 oyuncuyu kiralamak istiyor.
Fenerbahçe Barcelona'dan 3 oyuncuyu kiralamak istiyor.

Fenerbahçe’de yönetim transfer politikasında köklü değişikliğe gidecek. UEFA finansal fair play anlaşmasının devam etmesi nedeniyle yönetim, spektaküler ve sansasyonel transferlerden çok, gelecek vaad eden ve gelecekte değerini katlayacak isimlere sarı-lacivertli formayı giydirmeyi hedefliyor. Yıldız transferi değil takıma katkı sağlayacak nokta transferler yapılacak. Yönetimin hedefindeki futbolcular ise genç, başarıya aç oyuncular olacak. Bunun için de yönetim tarafından kurulan scout ağı geniş bir futbolcu listesi belirledi. Teknik heyetin belirlenmesiyle bu isimlerin transferi için harekete geçilecek. Ancak Dünya Kupası ve UEFA finansal fair play anlaşması Fenerbahçe’nin transferde işini zorlaştırıyor. Kadroda bulunan ve verimli olan futbolcularla yola devam edilecek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda kadroya takviye de yapılacak.

Barcelona'dan 3 oyuncu listede

F.Bahçe yönetimi, teknik direktörünü belirlemese de transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli yönetimin transfer listesinde Barcelona’dan 23 yaşındaki Kolombiyalı stoper Yerry Mina, 24 yaşındaki İspanyol orta saha oyuncusu Denis Suarez ile 28 yaşındaki İspanyol sağ kanat Aleix Vidal yer alıyor.

Fenerbahçe, 3 oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Barcelona’nın da bu oyuncuların kiralanmasına sıcak baktığı öğrenildi.


Yery Mina

Denis Suarez

Aleix Vidal

#Fenerbahçe
#Barcelona
#Yerry Mina
#Denis Suzarez
#Aleix Vida
6 yıl önce