|

G.Saray'da Delaney sesleri

Galatasaray, Felipe Melo'nun ayrılmasından sonra orta sahada hissedilen savaşçı oyuncu eksikliğini Thomas Delaney ile çözmek istiyor. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon 38 maçta 6 gol ve 5 asistle oynayan 24 yaşındaki oyuncu için kulübü Kopenhag'a 2 milyon Euro teklif etti.

Yeni Şafak
10:25 - 29/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray, orta saha için savaşçı bir ön libero için arayışlarını yoğunlaştırdı. Teknik direktörlüğe getirilmesi beklenen Jan Olde Riekerink'in veto etmesiyle Alex Song'tan vazgeçen sarı-kırmızılılar, Danimarka ekibi Kopenhag'dan Thomas Delaney'i listesine aldı.



Sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki oyuncusu için 2 milyon Euro teklif etti. Kopenhag'ın teklife sıcak baktığı öğrenildi. 2009'dan bu yana alt yapısından yetiştiği Kopenhag'da forma giyen Delaney, geçen sezon 38 maçta, 6 gol 5 asistlik performansa imza attı. Amerika asıllı Danimarkalı oyuncu, orta sahada savaşçı kimliği ile biliniyor.




Tam bir joker


Sarı-kırmızılı kulüp, Melo'nun gidişinden sonra orta sahada savaşan bir oyuncunun eksikliğini Delaney ile çözmek istiyor. 1.82 boyundaki solak oyuncu, orta sahanın her bölgesinde görev yapabiliyor. Oyuncunun kulübü ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Aynı zamanda takımının kaptanlığını yapan Delaney, Kopenhag ile 3 lig şampiyonluğu, 3 kupa şampiyonluğu ile birlikte toplamda 6 kupa kaldırdı.






Gurbetçi Kenan'a kanca

Sarı-kırmızılı takımın gurbetçi oyuncu Kenan Karaman'ın peşinde olduğu iddia edildi. Alman Bild gazetesindeki habere göre, G.Saray'ın Hannover 96'da forma giyen 22 yaşındaki oyuncu ile yakından ilgilendiği ileri sürüldü. Hannover Sportif Direktörtü Martin Bader ise, “Kenan'ın gitmesine izin veremeyiz" dedi.



#Galatasaray
#Alex Song
#Thomas Delaney
#Kenan Karaman
8 yıl önce