|

Hakan sonunda..

Transferi yılan hikayesine dönen ve 2 aydır spor gündemini meşgul eden Hakan Bayraktar'ın transferi sonunda gerçekleşti. Ali Şen'in aracılığından sonuç çıkmayınca Yıldırım ve Doğan biraraya gelerek işi bitirdiler. İmza bugün.

z
00:00 - 2/08/2001 Perşembe
Güncelleme: 15:42 - 27/05/2014 Salı
Yeni Şafak
Hakan sonunda..
Hakan sonunda..

Fenerbahçe, ün yapılan yoğun bir görüşme trafiği sonrası uzun süredir transferini sonuçlandıramadığı Hakan Bayraktar'ı renklerine bağlamayı başardı. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerden Nihat Özdemir ve Sadettin Saran'dan oluşan üçlü heyet önce kendi aralarında Ankara'da toplandı. Üçlü zirvenin ardından Gaziantep'te bulunan başkan Celal Doğan'la görüşülüp Ha-kan'ın transferi bitirilme kararı alındı.

Transfer Başkent'te bitti

Bu gelişmelerin ardından ilk etapta Gaziantep'te bulunan Doğan telefonla aranarak Ankara'ya çağrıldı. Dün 17.30 sıralarında Doğan'ın da katılımıyla gerçekleşen 4 zirvede Hakan Bayraktar'ın Fenerbahçe'ye transferi bittiği açıklandı. Bu transferde Gaziantepspor kulübüne bonservis ücreti olarak 1 milyon dolar ödenecek. Belçika'da bulunan Hakan, Köln üzerinden bugün İstanbul'a gelerek resmi mukavele imzalayacak. Hakan, ardından da Samandra Tesisleri'nde tek başına çalışacak.

Fener'in rakibi G.Rangers

AVRUPA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu dün akşam oynanan maçlarla tamamlanırken Fenerbahçe'nin 3. ön elemedeki rakibi de Glasgow Rangers oldu. Deplasmanda 3-0 yendiği Maribor'u kendi sahasında da 3-1 mağlup eden İskoç ekibinin gollerini Flo, ve Caniggia (2) attı. Dün akşam oynanan diğer maçlarda alınan sonuçlar ve tur atlayan takımlar şöyle: Sheriff Tiraspol-RSC Anderlecht: 1-2 (Anderlecht tur atladı), Wisla Krakow-FC Skonto: 1-0 (W.Krakow tur atladı), Maccabi Haifa-Haka: 4-0 (Maccabi tur atladı), Kobenhavn-Torpedo Kutaisi: 3-1 (Kobenhavn tur atladı), Halmstads BK-Bohemian: 2-0 (Halmstads tur atladı), AäK Inter Bratislava- Slavia Mozyr: 1-0 (Bratislava tur atladı), Sloga Jugomagna-Stau Bükreş: 1-2 (S.Bükreş tur atladı), Crvena Zvezda-Omonia: 2-1 (Zvezda tur atladı), Barry Town-Porto: 3-1 (Porto tur atladı).

Rangers provası

FENERBAHÇE 8 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi elemesinde karşılaşacakları Glasgow Rangers maçının son provasını bugün İzmir'de Göztepe karşısında yapacak. Teknik Denizli'nin saat 19.00'da oynanacak olan maç kadrosuna Oktay'ı aldığı ve bu futbolcu denemek istediği öğrenildi. Bu arada Rangers-Maribor maçını izleyen Oğuz Çetin, bugün İzmir'e gelerek Denizli'ye rapor verecek.

SAKATLIĞI nedeniyle önceki günkü antrenmanı yarıda bırakan Rapaiç'in dünkü çalışmada başarılı hareketleri dikkat çekti. Teknik direktör Denizli'nin kucak açtığı Hırvat futbolcu, dün yapılan antrenmanda hırslı futboluyla dikkat çekti. Bu arada Ogün'den sonra Abdullah'ın da sakatlığının geçmesi ve Zoran Mirkoviç dışında sakat futbolcu kalmaması teknik heyeti sevindirdi.


23 yıl önce