|

Suarez Fenerbahçe'ye yakın

Transfer komitesinin önerisiyle 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Sarı-Lacivertliler'in gündemine girdiği iddia edildi. Pereira'nın da onay verdiği Suarez'in yeni sezonda Fenerbahçe forması giymesi için çalışmalar başlayacak.

Yeni Şafak
11:44 - 18/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:58 - 18/01/2016 Pazartesi
Diğer

Fenerbahçe'de taraftarlar devre arasında takviye olup olmayacağını merak ederken, transfer komitesi ve yönetim şimdiden gelecek sezonun planlamasını yapıyor. Fanatik'te yer alan habere göre; Gözlemci ekibinin uzun süredir takip altına aldığı Denis Suarez, bu planlamanın en önemli aktörlerinden biri konumunda. 22 yaşındaki İspanyol yıldız, sezon başında 4 milyon Euro'ya (13.3 milyon TL) Barcelona'dan Villareal'e transfer olmuştu.



Dikkatleri üzerine çekti

Suarez, 23 maçta attığı 3 gol ve yaptığı 7 asistle dikkatleri üzerine çekti. Hatta Barça'nın ocak ayında yıldız oyuncuyu geri alacağı iddiaları bile ortaya atıldı. Ancak iki cepheden de bunun doğru olmadığı açıklamaları geldi. Fenerbahçe, sezon sonuna kadar Denis Suarez'i izlemeye devam edecek. Yıldız futbolcu hakkında olumlu raporlar verilmesi ve Markovic'in bonservisinin alınamaması halinde, Suarez'e resmi teklif yapılacak. Sarı-Lacivertliler önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne kalması halinde, bu transferde en büyük koz bu turnuva olacak.



Çok yönlü bir oyuncu

Hem kanatlarda görev yapan İspanyol futbolcu, hem de orta sahanın ortasında oyun kurucu olarak oynayabiliyor. Suarez bu anlamda çok yönlü bir oyuncu. Yüksek tekniği, kolay adam geçmesi ve isabetli pasları, 22 yaşındaki futbolcunun ön plana çıkan özellikler. Fenerbahçe'nin en büyük endişesi, Suarez'in Euro 2016'da İspanya'nın kadrosunda yer bularak piyasasının bir anda yükselmesi...


#Fenerbahçe
#Transfer
#denis suarez
8 yıl önce