Zico, Sao Paulo ile görüşüyor!

00:0029/05/2008, Perşembe
G: 29/05/2008, Perşembe
Yeni Şafak
Zico, Sao Paulo ile görüşüyor!
Zico, Sao Paulo ile görüşüyor!

F.Bahçe'de haftalardır süren görüşmelere rağmen yönetimin henüz teknik direktör Zico hakkında karar vermemesinden dolayı Brezilyalı hocaya başta ülkesinden olmak üzere bir çok Avrupa takımından teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetimin Zico ve avukatı ile yapılan son görüşmelerde her iki tarafında yeni bir sözleşme imzalama konusunda çok olumlu adımlar attıkları ancak taraflar yine kesin bir sonuç alamamıştı. F.Bahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Zico'ya bu kezde Brezilya takımlarından Sao Paulo'nun teklifte bulundugu idda edildi.

Ülkesindeki Sport TV, Zico'nun Sao Paulo ile görüştüğünü ve bu takımı çalıştırmaya yakın olduğunu iddia ederken Globoesporte gazetesi ise Brezilyalı teknik adamın “Şu an için ülkemde takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Kariyerime yine Avrupada devam etmek istiyorum açıklamalarına yer verdi. Gazete ayrıca Sao Paulo yöneticileri, Carlos Augusto de Barros ve Silva o Leco da yaptıkları açıklama ile Zico ile görüştükleri yönünde basında çıkan haberleri yalanladı.



Günün en önemli haberlerini e-posta olarak almak için tıklayın. Buradan üye olun.

Üye olarak Albayrak Medya Grubu sitelerinden elektronik iletişime izin vermiş ve Kullanım Koşullarını ve Gizlilik Pollitikasını kabul etmiş olursunuz.