Domenico Tedesco ayrılık sonrasında ilk defa konuştu: Fenerbahçe için neler söyledi?
14:27, 17/08/2026, PazartesiG: Güncelleme: 14:27, 17/08/2026, Pazartesi
Yeni Şafak

İtalya Serie A ekiplerinden Bologna'nın teknik direktörü Domenico Tedesco, sarı lacivertli takımdan ayrıldıktan sonraki süreci anlattı. Tedesco, Fenerbahçe’de yaşadıklarını asla unutmayacağını söyledi.
Bologna Teknik Direktörü Domenico Tedesco, kariyerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Alman basınında Kicker'a konuşan Tedesco, şu ifadeleri kullandı:

“Fenerbahçe'de sadece sekiz ay çalıştım ancak bu sekiz ay inanılmaz yoğunluğu olan, akılda kalıcı bir dönem haline geldi. Sadece sportif açıdan değil, çevre ve taraftarlarla yakınlık açısından da öyleydi. Son derece yoğundu.”

“Havalimanında nasıl uğurlandığımı ve Stuttgart'ta Fenerbahçeli Türk taraftarlar tarafından nasıl karşılandığımı hayatım boyunca unutmayacağım.”

“Geçtiğimiz günlerde Piazza Maggiore'den eve yaklaşık 15 dakika yürüdüm ve kimse beni tanımadı. Bu rahatlatıcı ve alışılmadık bir durum. Çünkü İstanbul'da son dönem inanılmazdı.”
