İsmail Kartal'ın gözdesiydi! Fenerbahçe'ye dönmek için haber gönderdi
09:26, 16/07/2026, PerşembeG: Güncelleme: 09:42, 16/07/2026, Perşembe
Diğer

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın bir önceki çalıştığı dönemde en güvendiği isimlerin başında gelen yıldız futbolcu, sarı-lacivertli takıma dönmek için haber gönderdi.
Fenerbahçe'de dört sezon görev yaptıktan sonra geçen yıl temmuz ayında Birmingham'a bedelsiz olarak giden Bright Osayi-Samuel, geri dönmek istiyor.

Teknik direktör İsmail Kartal'la görüşen Nijeryalı sağ bekin "Yeniden sizinle çalışmak istiyorum" dediği ortaya çıktı. Fotomaç'ta yer alan habere göre Kartal'ın da Osayi- Samuel ile konuştuktan sonra başkan Aziz Yıldırım'la görüştüğü ve durum değerlendirmesi yaptığı belirtildi.

Başkan Yıldırım'ın da "Önce bonservisini alsın, para ödemem" mesajını ilettiği belirtildi. Gözler Osayi-Samuel'e döndü. Birmingham'da mutsuz olan Nijeryalı oyuncu, İngiliz ekibinden bonservisini alırsa yeniden Fenerbahçe'ye dönüş kapısını aralayacak.

2028'e kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan 28 yaşındaki futbolcu, geçen sezon 29 maçta forma giyerken, gol atamadı ve 1 asist yaptı.

Kariyerindeki en parlak dönemlerden birini İsmail Kartal'la yaşayan Osayi-Samuel'in kulübüyle fesih görüşmelerine başladığı gelen bilgiler arasında. Nijeryalı sağ bek gelirse Nelson Semedo kesin olarak gidecek.

Nijerya basınından "soccarnet", Osayi-Samuel'in Fenerbahçe'ye geri dönmek istediğini duyurdu. Haberde; "Osayi-Samuel, Birmingham'dan Fenerbahçe'ye sansasyonel bir dönüş yapmaya hazırlanıyor" denildi.
