Bölge rahat edecek

Erbil
00:00, 30/04/2013, SalıG: Güncelleme: 00:16, 30/04/2013, Salı
Yeni Şafak
Bölge rahat edecek
Bölge rahat edecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Irak''ın Erbil kentinde Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesut Barzani ile biraraya geldi. Görüşme sonrası katıldığı etkinlikte çözüm sürecine ilişkin açıklama yapan Çelik, Türkiye''de büyük bir zihniyet değişimi yaşandığını belirterek şunları söyledi: ''Özellikle Türkiye''deki PKK terörü meselesi ortadan kalktıktan sonra göreceksiniz bütün bu bölge rahat edecektir. Çünkü bu süreç sadece bizi değil, sizi ve bölgeyi de çok ilgilendiriyor.''


Başlıklar :
Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026