|

Hoşçakal baba

Şırnak’ın Gabar Dağı’nda şehit düşen Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olğun’un cenazesi, memleketi Bursa’nın Gürsu ilçesinde toprağa verildi. Şehidin 4 yaşındaki kızı Ceren, babasını başında asker kepiyle uğurladı.

Haber Merkezi
04:00 - 14/11/2018 Çarşamba
Güncelleme: 03:01 - 14/11/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Şehidin 4 yaşındaki kızı Ceren
Şehidin 4 yaşındaki kızı Ceren

Şırnak'ta Gabar bölgesinde yürütülen operasyon sırasında PKK'lı teröristlerce yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olğun, memleketi Bursa'nın Gürsu ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.


Olğun'un ay yıldızlı bayrağa sarılı cenazesi, önce Gürsu ilçesi İstaklal Mahallesi'ndeki babaevine getirildi.


Cenaze, şehidin eşi Ceylan, babası Asım ve annesi Güleser Olğun ile akrabaları ve kalabalık bir vatandaş topluluğunun katılımıyla helallik alınmasının ardından Gürsu Merkez Camii'ne götürüldü. Buradaki tören esnasında asker kepi ve beresi takarak gelen şehidin kızı Ceren (4) ile oğlu Mesut Olğun (2), tabutu öperek asker selamı verdi. Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra devlet erkânı ve binlerce vatandaş katıldı. Şehidin naaşı, Gürsu İlçe Mezarlığı'ndaki şehitlikte toprağa verildi. PKK'lı teröristlerin EYP tuzağı sonucu Ünal Olğun'la birlikte Mersinli Piyade Uzman Çavuş Ömer Doğan da şehit düşmüştü.

#Şırnak
#Şehit
#Piyade Uzman Onbaşı Ünal Olğun
5 yıl önce