İttifak'ın lokomotifi Suriye yollarında
00:00, 22/07/2010, PerşembeG: Güncelleme: 00:35, 22/07/2010, Perşembe
Yeni Şafak
İttifak'ın lokomotifi Suriye yollarında
İttifak Holding, lokomotiflerinden Adese Alışveriş Merkezleri ile yurtdışına açılmayı hedefliyor. Rotada ise, Balkanlar, Suriye ve Kuzey Kıbrıs var
Konya'da kurulu İttifak Holding, lokomotiflerinden Adese Alışveriş Merkezileri ile yurt dışına açılmayı planlıyor. İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı Ramazan Keser, Adese'nin Türkiye'nin en büyük sekizinci perakende zinciri olduğunu söyledi. Yeni zincir mağazaların satın alınmasıyla birlikte toplam net satış alanının yüzde 56'sını Adese mağazalarının oluşturduğunu bildiren Keser, 'Önümüzdeki yıllarda net satış alanını yıllık ortalama 20 bin metrekare artırmayı planlamaktadır' diye konuştu.
3 MİLYON MÜŞTERİYE HİZMET
Keser, Konya merkezli oldukları halde ulusal zincirler arasına giren önemli perakendeciler arasında yer aldıklarını belirterek, şunları kaydetti: 'Türkiye'de perakende sektöründe yerli yazılımı ilk kullanan, kullandığı bu yazılımı bizzat kendisi üreten ve günübirlik muhasebeleştirmeyi ilk gerçekleştiren firmayız. Her ay ortalama 3 milyon tüketiciye hizmet sunuyoruz. 2005 yılında toplam 42 bin 652 metrekare olan net satış alanını dört yılda yüzde 116'lık artışla 92 bin 325 metrekareye taşıdık.
ORTA VADELİ YATIRIMLAR YOLDA
Orta vadede yurt dışında da yatırımlar yapmayı planlıyoruz. Özellikle Balkanlar, Suriye ve Kuzey Kıbrıs'ı düşünüyoruz.' Keser, toplam müşteri sayılarında da son 5 yılda önemli artış kaydedildiğini anlatarak, 2005 yılında yıllık 14,1 milyon olan müşteri sayısının, 2009'da 32,2 milyona ulaştığını söyledi.
Başlıklar :
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.