Şanlıurfa'da hastanede bebek kaçırma girişimi: Sahte hemşire yakalandı
19:25, 14/07/2026, Salı
DHA

Yenidoğan servisine girerek bebeği çıkarmaya çalışan şahıs gözlatına alındı
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni doğan servisine hemşire kıyafetiyle giren bir kadın, bir bebeği kaçırmaya çalışırken görevliler tarafından fark edildi. Bebeği bırakıp kaçan şüpheli H.İ.Ö., polis ekiplerinin takibi sonucu kısa sürede gözaltına alındı.
Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni doğan servisinde iddiaya göre H.İ.Ö. isimli kadın, hemşire kıyafeti giyerek hastaneye girdi.
Yeni doğan servisine gelen H.İ.Ö. bir bebeği kucağına alarak servisten çıkarmaya çalıştı. Durumu fark eden görevli hemşirelerin müdahalesi üzerine paniğe kapılan kadın, kucağındaki bebeği bırakarak hastaneden kaçtı. Olayın ardından hastane personeli tarafından kısa süreli kovalamaca yaşanırken, şüpheli izini kaybettirdi.
Şüpheli şahıs gözaltına alındı
İhbar üzerine hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini belirleyerek yakalanması için çalışma başlattı. Eyyübiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda şüpheli H.İ.Ö. gözaltına alındı. H.İ.Ö.'nün emniyetteki işlemleri sürüyor.

Gündem
Denizli'de akıllara durgunluk veren olay: Arkadaşının bebeğini poşete koyup, hastaneden kaçırmaya çalıştı

Dünya
Almanya'da yaşayan Türk ailenin bir aylık bebeği hastaneden kaçırıldı

Gündem
Üç günlük bebeği test bahanesiyle hastaneden kaçırdı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.