Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper'in acı dolu hikayesi: Bir yıl önce bebeğini kaybetmişti

Neslihan Altun
10:23, 11/05/2025, PazarG: Güncelleme: 12:14, 11/05/2025, Pazar
Yeni Şafak
Metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper'in acı dolu hikayesi: Bir yıl önce bebeğini kaybetmişti
Ebru Heper Beylikdüzü'nde yaşanan metrobüs kazasında hayatını kaybetti.

Beylikdüzü'nde yaşanan metrobüs kazasında hayatını kaybeden Ebru Heper'in (37) acı dolu hikayesi ortaya çıktı. Heper sadece bir yıl önce bebeğini, 40 gün önce de kayınpederini kaybetmişti. Ondan geriye acılı eşi Sabri Heper kaldı. Öte yandan Ebru Heper'in ek mesaiye kaldığı için kazanın yaşandığı metrobüse denk geldiği öğrenildi.

İstanbul Beylikdüzü'nde Haramidere Sanayi durağında yolcu almak için bekleyen bir metrobüse arkadan başka bir metrobüs çarptı. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 40 kişi yaralandı.

Hayatını kaybeden kişinin Ebru Heper (37) olduğu ortaya çıktı. Yolcu alan metrobüse en arka sıradan binmeye çalışan Heper, diğer metrobüsün çarpmasıyla birlikte öndeki metrobüsün altında kalarak yaşamını yitirdi.


Beylikdüzü'nde çarpışan metrobüslerin kaza anı kamerada
Gündem
Beylikdüzü'nde çarpışan metrobüslerin kaza anı kamerada


Ek mesaiye kalmıştı

Ebru Heper Haramidere Sanayi Sitesi'nde bir otomotiv firmasında çalışıyordu. Cumartesi mesaisini 15.00'te tamamlayıp çıkması gereken Heper, ek mesaiye kaldı ve 16.00 sıralarında yaşanan metrobüs kazasına karıştı.

Ebru Heper ve eşi Sabri Heper
Ebru Heper ve eşi Sabri Heper

Sadece bir yıl önce bebeğini kaybetti

Ebru Heper'in acı dolu hikayesi ortaya çıktı. Heper'in sadece bir yıl önce bebeğini düşürdüğü, 40 gün önce de kayınpederini kaybettiği öğrenildi. Ondan geriye çocuğunu, babasını ve son olarak da eşi Ebru Heper'i kaybeden Sabri Heper kaldı.


İstanbul Valisi Gül metrobüs kazasında yaralananları ziyaret etti
Gündem
İstanbul Valisi Gül metrobüs kazasında yaralananları ziyaret etti
Vali Gül metrobüs kazasının yaşandığı noktadan açıkladı: Yaralı sayısı 40'a yükseldi
Gündem
Vali Gül metrobüs kazasının yaşandığı noktadan açıkladı: Yaralı sayısı 40'a yükseldi

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026