Fenerbahçe'de Ederson kararı
14:51, 27/07/2026, PazartesiG: Güncelleme: 15:10, 27/07/2026, Pazartesi
Yeni Şafak

Ederson geride kalan sezon son haftalardaki performansıyla büyük tepki çekmişti.
Sarı-lacivertli kulüpte geleceği merak konusu olan Brezilyalı file bekçisi Ederson Moraes ile yapılan görüşmelerde sona gelindi. Başkan Aziz Yıldırım ile toplantı yapan Ederson için karar verildi.
Fenerbahçe'de geleceği merak edilen isimlerden biri olan Brezilyalı kaleci Ederson Moraes hakkında karar verildi. Sarı-lacivertli yönetim, deneyimli file bekçisiyle yola devam etme kararı aldı.
Gazeteci Aydın Cingöz'ün 343 Digital'de aktardığı bilgilere göre, Başkan Aziz Yıldırım ile Ederson Moraes arasında gerçekleştirilen görüşmede önemli kararlar alındı. Brezilyalı kalecinin, Fenerbahçe'de mutlu olduğunu ve kariyerine sarı-lacivertli takımda devam etmek istediğini başkana ilettiği belirtildi.
Görüşmede Başkan Aziz Yıldırım'ın da Ederson'un kalecilik yeteneklerine güvendiğini ifade ederek, takımda kalmasını istediğini söylediği aktarıldı. Böylece tarafların karşılıklı olarak yola devam etme konusunda fikir birliğine vardığı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe kadrosuna katılan 32 yaşındaki kaleci, sarı-lacivertli formayla 36 resmi karşılaşmada görev yaptı. Haziran 2028'e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunan Brezilyalı file bekçisi, yeni sezonda da sarı-lacivertli ekibin kalesini korumaya devam edecek.

Spor
Fenerbahçe’ye yıldız oyuncudan kötü haber: Takımı izin vermedi

Spor
Dusan Tadic'ten şaşırtan transfer: Geri döndü
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.