|

Galatasaray yeni transferini oynatamıyor

Galatasaray Basketbol Takımı'nın kadrosuna kattığı Tuğba Taşçı'nın, yerli lisans kontenjanının dolu olması nedeniyle sarı-kırmızılı formayı giyemediği belirtildi. Galatasaray'da sadece antrenmanlara çıkabilen oyuncuya sezon sonuna kadar 120 bin lira ödeneceği ifade edildi.

Yeni Şafak
11:50 - 30/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 12:52 - 30/12/2017 Cumartesi
Diğer
Tuğba Taşçı guard pozisyonunda oynuyor.
Tuğba Taşçı guard pozisyonunda oynuyor.

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol ligi takımlarından Galatasaray’da büyük bir transfer skandalı yaşandığı belirtildi.

Gamaspor'un haberine göre takımdaki 10 kişilik yerli oyuncu kontenjanı dolu olan sarı-kırmızılılar, Mersin Büyükşehir Belediye’den Tuğba Taşçı ile sözleşme imzaladı.

Galatasaray’da basketboldan sorumlu yönetici Can Topsakal ve genel menajer Ömer Yalçınkaya’nın yerli lisans kontenjanının dolduğundan haberi olmadığı iddia edilirken, 15 gün önce takıma katılan 33 yaşındaki basketbolcunun lisansının çıkartılamadığı aktarıldı.

Olayın ortaya çıkmasının ardından Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın, genç oyuncularından birini kiralık olarak göndererek bu boşluğu Tuğba Taşçı ile doldurmayı hedeflediği bildirildi.

Grosskreutz da oynayamamıştı
Bu olay akıllara daha önce Galatasaray'da yaşanan bir başka transfer skandalını getirdi. Hatırlanacağı üzere sarı-kırmızılı futbol takımına transfer edilen Kevin Grosskreutz evrak eksikliği nedeniyle hiçbir resmi maçta forma giyememişti. Alman futbolcu Galatasaray'da
sadece idmanlara çıkabilmiş ve 6 ay sonra ülkesine dönmüştü.

#Galatasaray Kadın Basketbol Takımı
6 yıl önce