|

Jose Rodriguez İstanbul'da

Galatasaray'ın son transferi Jose Rodriguez Martinez, dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 03:08 - 29/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Real Madrid'in altyapısında yetişen ve geçen sezon Deportivo'da kiralık olarak forma giyen 21 yaşındaki yıldız, bu sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra 4 yıllık sözleşmeye imza atacak. Rodriguez, resmi prosedürlerin gerçekleşmesinin ardından takımın Avusturya kampına dahil olacak.



Yolculuğu öncesi sosyal medyadan bir fotoğraf paylaşan genç futbolcu, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Bonservis bedelsiz olarak transfer edilen Rodriguez, sarı-kırmızılı takımdan yıllık 750 bin Euro garanti ücret, maç başı olarak da 10 bin Euro kazanacak. Real Madrid ile yapılan özel anlaşmaya göre oyuncunun 4 yıl içinde gerçekleşen satışından İspanyol ekibi yüzde 50 pay alacak.



Felipe Melo kadroda yok!


G.Saray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fransa'nın Nice takımıyla dün oynanan hazırlık maçında Felipe Melo'ya kadroda yer vermedi. Bu gelişme, Inter ile anlaşması beklenen Melo'nun transferinin artık gerçekleştiği şeklinde yorumlandı. İtalyan basını ise, İnter'in 1 milyon Euro+bonuslar şeklindeki bonservis bedeliye G.Saray ile anlaştığını yazdı.



Alex Telles'e Chelsea kancası


G.Saray'da Melo ile birlikte takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alex Telles'e PSG ve İnter'in ardından Chelsea'nin de talip olduğu öğrenildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Filipe Luis'i Atletico Madrid'e satan Chelsea, yerini G.Saray'ın Brezilyalı yıldızıyla dolduracak. G.Saray yönetimi, PSG yetkilileriyle transferi görüşmüş, anlaşma olmalıştı.



Galatasaray Nice'dan fark yedi


G.Saray, dün Fransa Lig 1 ekiplerinden Nice ile oynadığı hazırlık maçını 4-0 kaybederek büyük şok yaşadı. Avusturya'daki Udinese maçında çıkan taraftar olayları nedeniyle Slovenya'da seyircisiz olarak oynanan karşılaşmaya sarı-kırmızılı takım Eray, Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles, Hamit, Selçuk İnan, Yasin, Sneijder, Podolski ve Burak'tan oluşan 11'iye çıktı. İkinci yarıda ise oyuna Carole, Bilal, Dzemaili, Sinan Gümüş, Olcan, Yekta, Umut Bulut ve Sercan girdi. Rakibi karşısında hiç bir varlık göstereyen sarı-kırmızılılar, özellikle ikinci yarıda oynadığı oyunla tehlikeli sinyal verdi. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, Fransız ekibinin gollerini 57. dakikada penaltıdan Ben Afra, 71'de Eysseric, 73'te penaltıdan Benrahma ve 80'de Maupay attı. Daha önceki 3 hazırlık maçını kazanan sarı-kırmızılılar böylece ilk yenilgisini aldı. Hem savunmada hem de hücumda etkisiz görünen G.Saray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu maçtan sonra, "Gerekli mesajı aldık. İyi bir test oldu" açıklamasını yaptı.







#Galatasaray
#Jose Rodriguez Martinez
#Sneijder
#Podolski
9 yıl önce