|

Östersunds mucizenin en değerli adamı: Saman Ghoddos

Tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına katılan Östersunds, UEFA Avrupa Ligi'nde son 32'ye kalma başarısı göstermiş ve İngiliz devi Arsenal'e elenmişti. Mütevazı kadrosuyla önemli işlere imza atan İsveç temsilcisine şimdilerde transfer teklifleri yağıyor.

Yeni Şafak
15:10 - 28/02/2018 Çarşamba
Güncelleme: 16:17 - 28/02/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Saman Ghoddos, Östersunds'un en skorer oyuncularından biri olurken Premier Lig kulüplerinin gözdesi haline geldi.
Saman Ghoddos, Östersunds'un en skorer oyuncularından biri olurken Premier Lig kulüplerinin gözdesi haline geldi.

Sezon başında Galatasaray'ı Avrupa dışına iten Östersunds, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmiş ve grubundan çıkmayı başarmıştı. Son 32'ye kalan İsveç temsilcisi Arsenal'e ilk maçta 3-0 yenilirken ikinci maçta sahadan 2-1 galip ayrılıp turnuvaya veda etmişti.

Wenger: Onu çok beğendim

Futbolseverlerin takdirini kazanan mütevazı kulübe şimdilerde transfer teklifleri yağıyor. Özellikle Arsenal maçları sonrasında teknik direktör Arsene Wenger'in "Onu çok beğendim" dediği Saman Ghoddos'a Premier Lig kulüpleri talip oluyor.

  • Son Arsenal maçında Leicester City, West Ham United, Brighton ve Southampton'un scout gönderdiği mücadelede de takdir toplayan Ghoddos'un Leicester'a transfer olabileceği iddia edilirken bonservisi için çarpıcı bir rakam ortaya çıktı.
Kulübünün geleceğini kurtarabilir

2016 yılında Östersunds'a 75 bin euro karşılığında transfer olan Ghoddos'un Premier Lig'e gitmesi halinde kulübün 10 milyon euroyu bulacak bir gelir elde edebileceği bu rakamın da Östersunds'a 3-4 sene rahat bir nefes aldıracağı ifade edildi.




#Östersunds
#Shaman Ghoddos
#Arsenal
#Leicester City
6 yıl önce