|

Yeni Kartal Halilovic

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Milan forması giyen 22 yaşındaki Hırvat orta saha oyuncusu Alen Halilovic için İtalyan ekibi ile masaya oturdu. Milan’da fazla şans bulamayan Hırvat futbolcu da siyah-beyazlı takıma gelmeye sıcak bakıyor.

Haber Merkezi
04:00 - 9/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 04:24 - 10/01/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Alen Halilovic ve menajeri Mirsad Türkcan ile görüşen Beşiktaş heyeti, görüşmeden olumlu ayrıldı. İki tarafın da anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.
Alen Halilovic ve menajeri Mirsad Türkcan ile görüşen Beşiktaş heyeti, görüşmeden olumlu ayrıldı. İki tarafın da anlaşmaya yakın olduğu bildirildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve görüşmeler için İtalya’ya giden Beşiktaş Başkanı Fikret Orman dün sürpriz bir görüşme yaptı. İtalyan Sky televizyonunun haberine göre, Başkan Orman ve Beşiktaş yöneticileri, Milan’da fazla şans bulamayan Alen Halilovic’in menajerleriyle bir araya geldi. Siyah-beyazlıların satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği üzerinde durduğu belirtilirken, Hırvat oyuncunun oynamak adına Milan’dan ayrılmaya sıcak baktığı kaydedildi. Sezon başında Adem Ljajic’i kiralayan siyah-beyazlılar, Halilovic’i de kadrosuna katarak, orta sahasını güçlendirmek istiyor. 22 yaşındaki Alen Halilovic, orta sahanın ortasında ve kanatlarda görev alabiliyor. Hırvatistan’ın futbolcu fabrikası Dinamo Zagreb’in altyapısından yetişen ve 2011-12 sezonunda geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Halilovic, 2012’de Dinamo Zagreb’te A takıma yükseldikten sonra kendini gösterdi ve 2014’te 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona’nın yolunu tuttu.

LAKABI ‘HIRVAT MESSİ’
  • Büyük beklentilerle gittiği ve “Hırvat Messi” olarak gösterildiği Katalan ekibinde beklentilerin bir hayli altında kalan Halilovic, önce Gijon’a kiralandı, ardından da 2016’da 5 milyon Euro bonservis bedeliyle Hamburg’un yolunu tuttu. Bundesliga’da da kendini gösteremeyen yıldız adayı, 2016-2017’de Las Palmas’a kiralandı, geçen sezon başında da bedelsiz olarak Milan’a 3 yıllık imza attı. Gattuso’nun tercih ettiği ismler arasında yer alamayan 22 yaşındaki oyuncu, Milan’da bu sezon sadece 3 maçta 60 dakika süre aldı ve skor katkısı sağlayamadı. Öte yandan Başkan Fikret Orman’ın İtalya’da, sağ bek tranferine de son noktayı koyması bekleniyor. Sampdoria yetkilileriyle bir araya gelecek olan siyah-beyazlı yönetim, 26 yaşındaki Polonyalı oyuncu Bartosz Bereszynski transferini bitirmeye çalışacak.
Beşiktaş teklif
bekliyor

Ara transfer döneminde hareketli günler yaşayan Beşiktaş, oyuncu satışına odaklandı. Teknik direktör Şenol Güneş’in raporu ile kampa götürülmeyen ve Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışan isimlere henüz istenilen seviyede bir teklif gelmedi. Kaleci Tolga, Tolgay, Love ve Gökhan Töre konusunda gelişme bekleyen siyah-beyazlılar, bu konudaki görüşmelerini sürdürüyor. Daha önce ülkesinin takımlarından Corinthians ile anlaştığı açıklanan Love’ın Beşiktaş’taki geleceği belirsizliğini koruyor. Satış listesine konulan Brezilyalı golcünün karar değiştirmesi siyah-beyazlıları zor duruma soktu.

#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Alen Halilovic
5 yıl önce