Kılıçdaroğlu Türkiye'yi kaos ile tehdit etti

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İstanbul'da yargı çerçevesinde yapılan itirazların devam ettiği süreçte yaptığı açıklama ile adeta ülkeyi kaosla tehdit etti. Kılıçdaroğlu, "Yüksek Seçim Kurulu, alacağı bir kararla ya Türkiye'yi aydınlığa çıkaracaktır veya Türkiye'yi kaosa sürükleyecektir" dedi.

Haber Merkezi AA
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile bir araya geldi.

HUKUKSAL İTİRAZLARA KAOS İLE TEHDİT

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, İstanbul'da bir çok ilçede seçimlerde yapılan usulsüzlüklerin ardından yargı çerçevesinde yapılan itirazları görmezden gelerek "Yüksek Seçim Kurulu, alacağı bir kararla ya Türkiye'yi aydınlığa çıkaracaktır veya Türkiye'yi kaosa sürükleyecektir" ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu'nun kaos ifadesi ile Türkiye'yi tehdit etmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.

"YSK, ya Türkiye'yi aydınlığa çıkaracaktır veya kaosa sürükleyecektir"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i, parti genel merkezinde ziyaret etti. Burada yaptığı basın açıklamasında Kılıçdaroğlu, 'Yüksek Seçim Kurulu, alacağı bir kararla ya Türkiye'yi aydınlığa çıkaracaktır veya Türkiye'yi kaosa sürükleyecektir' dedi.