|

Bursaporlu Amedspor maçı öncesi yaşananlar

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün oynanacak Bursaspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi Bursaporlu taraftarları, Amedspor kafilesinin kaldığı otelin önünde “Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları attığı ve Mehter Marşı çaldı. Karşılaşma öncesi ısınmaya çıkan futbolcular arasında gerginlik yaşandı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. İşte Bursaporlu-Amedspor maçı öncesi yaşananlar.

14:58 - 5/03/2023 Pazar
Güncelleme: 15:21 - 5/03/2023 Pazar
Yeni Şafak
Bursaspor-Amedspor maçı olay görüntüleri
Bursaspor-Amedspor maçı olay görüntüleri

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta bugün oynanacak Bursaspor-Amed Sportif Faaliyetler maçı öncesi yeşil-beyazlı ekibin taraftarları, Amedspor kafilesinin kaldığı otelin önünde sloganlar atıp, havai fişek patlattı.

Bursaporlu Amedspor maçı öncesi neler yaşandı?

Sosyal medyada yer alan videolarda bir grup Bursaspor taraftarının, Amedspor kafilesinin konakladığı otelin önünde "Ne mutlu Türk'üm diyene" sloganları attığı ve Mehter Marşı çaldığı görüldü. Öte yandan havai fişek patlatan grup, Amedsporlulara yönelik küfürlü tezahüratlarda bulundu.

Bursaspor-Amedspor maçı olayları

Bursaspor-Amedspor maçında neler yaşandı?

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 23. haftasında Bursaspor sahasında Amedspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin başlama düdüğü öncesi iki takım oyuncuları ısınmak için sahaya çıkarken, taraflar arasında bir anda gerginlik yaşanmaya başladı.

Bursaspor-Amedspor maçı olayları

Amedsporlu futbolcular, zemini incelemek için sahaya çıktığında, tribünlerdeki Bursaspor taraftarlarının protestosuyla karşılandı. Amedsporlu bazı futbolcuların da taraftarlara karşılık vermesiyle tansiyon yükseldi. Bunun üzerine Bursasporlu futbolcular da sahaya çıktı. İki takım futbolcuları arasında yaşanan arbedeye çevik kuvvet polisleri müdahale etti. Polisin müdahalesiyle saha içerisindeki arbede sonlandırılırken, her iki takımın oyuncuları soyunma odasına geri döndü. Amedsporlu futbolcuların soyunma odasına girişi sırasında tribünlerden pet şişe atıldı.

Bursaspor-Amedspor maçı

Karşılaşmada ilk düdüğün çalmasının ardından Bursaspor tribünleri sahaya yabancı madde atarken, Amedspor kalecisi Cantuğ Temel, kendisine gelen yabancı madde üzerine yere düştü ve oyun bir süre durdu.

Karşılaşmada tribünlerden yabancı madde atılmaya devam ederken, çimin üzeri atılan maddelerle doldu. Dakikalar 7'yi gösterirken, kaleci Cantuğ başına isabet eden bir madde sonrası bir kez daha yerde kaldı ve karşılaşmanın hakemi Kutluhan Bilgiç sağlık görevlilerini oyuna davet etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

İçişleri Bakan Süleyman Soylu'dan karşılaşmada yaşanan olaylar sonrası yaptığı açıklamada "Bu görsellerin stada sokulmasında zafiyet gösteren kamu görevlileri ile ilgili soruşturma başlatılmış ve ilgili kamu görevlileri açığa alınmıştır." ifadelerini kullandı.

Bursaspor

Bursasporlu futbolculardan asker selamı

Bursasporlu futbolcular, Amedspor karşısında buldukları gol sonrasında asker selamı verdi.


#Bursapor
#Amedspor
#TFF 2. Lig Beyaz Grup
1 yıl önce